Merginai stresą kelyje sukėlęs vairuotojas spjaudėsi kaip kupranugaris | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Merginai stresą kelyje sukėlęs vairuotojas spjaudėsi kaip kupranugaris

/ Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Kaunietė šiandien susidūrė su nekultūringu „Audi“ vairuotoju, kuris ne tik chuliganiškai manevravo gatvėje, bet dar ir apspjovė merginos automobilį. Skaitytojai nori sugėdinti tokį elgesį ir informuoti kitus vairuotojus, kad pasisaugotų tokio vairuotojo kelyje.

„Būtų smagu jei šiek tiek sugėdintumėte šį vairuotoja. Chuliganiškai vairuoja, bei apspjovė, kaip koks kupranugaris, merginos mašina, taip sakant tikras „vyras“. Prašau informuoti visuomenę apie šį neadekvatų kelių erelį. Beje, Draugystės gatvėje tiesiog sustojo ant pervažos bėgių pasitikrint ar vis dar mergina paskui jį važiuoja“, – pasakojo išsigandusios merginos skambučio apie kelių erelį sulaukęs vaikinas.

Skaitytojai teigė, kad manevruodamas tarp kitų automobilių, vairuotojas nerodė įspėjamųjų signalų, o apie tokį jo elgesį nukentėjusieji informavo internetinėje policijos platformoje.

103
9
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.