Kauniečiai širsta dėl Draugystės parko: tipinis valdiškas požiūris | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai širsta dėl Draugystės parko: tipinis valdiškas požiūris

Dalintis:

Kauno miesto gyventojai neapsikentė dėl matomo vaizdo Draugystės parke. Kauniečiai piktinasi ne tik dėl to, jog problemos niekas neskuba spręsti, bet ir todėl, jog gali susižeisti vaikai. 

„Kas prižiūri ar turi prižiūrėti Draugystės parko gerbūvį? Gal būtų laikas susirūpinti, kol vaikai galvų nenusisuko?“, – komentavo ir nuotraukomis dalijosi kaunietis Dainavos mikrorajono bendruomenės grupėje.

Komentaruose savo nuomonę reiškė ir kiti kauniečiai.

„Nesuprantu, kam kameras montavo, jeigu  jos neveikia. Ar tik muliažus prisuko? Jei jos veiktų, tokių dalykų nebūtų. Ir aplamai, čia yra suaugę kalti, nes taip įskiepijo vaikams požiūrį į visuomeninį turtą“, – teigė vienas iš komentatorių.

„Kad išlaužyta specialiai, tai čia faktas, tam yra kameros šalia statulos, bet tos problemos nesprendžia gi. Jeigu niekas neprižiūri ir nesiaiškina – tai taip po lentelę ir keitinės kas savaitę. Sudėtų normalias lentas (ne popierines) tai ir norėdamas nesulaužytum, o dabar kokybė apgailėtina“, – piktinosi kitas kaunietis.

„Nuo atidarymo pusę aikštės šviestuvų nedega. Yra gi garantiniai rangovų įsipareigojimai. Kodėl nesutvarko? Tipinis valdiškas požiūris. Atidarėm, pliusą užsidėjom, toliau kaip jau nebe mūsų reikalas“, – savo nuomonę išsakė dar vienas kaunietis.

Kaip rašoma komentaruose, vienas iš kauniečių dėl šios problemos teiravosi ir laiškus rašė Kauno miesto savivaldybei, tačiau, jo teigimu, atsakymo nesulaukė.

18
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.