Akį patraukė informacinis stendas – projektas jau baigtas, o vaizdą gadina | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Akį patraukė informacinis stendas – projektas jau baigtas, o vaizdą gadina

/ Skaitytojo Viktoro nuotr.
Dalintis:

Prie Kauno pilies prieš keletą metų prasidėjo darbai, čia įrengiant visiems kauniečiams prieinamą amfiteatrą, kur galima prisėsti ar žiūrėti įvairius renginius, tačiau kauniečiui šiomis dienomis užkliuvo prie pilies tebestovintis informacinis stendas – jo manymui, tokio dydžio ženklui čia ne vieta.

„Prie Kauno pilies jau keletas metų stovi surūdijęs ženklas apie europinio projekto įgyvendinimą, „Autokaustos“ reklama ir t.t. Ženklas baisus, gremėzdiškas ir gadina miesto vaizdą. Ar galima užklausą padaryti į savivaldybę, kodėl jis vis dar stovi ir kada jį planuojama pašalinti? Tokio dydžio ženklui, tokioje svarbioje miesto vietoje – ne vieta“, – teigė skaitytojas Viktoras.

Situaciją komentuoja Kauno miesto savivaldybės administracijos Investicijų ir projektų skyriaus vedėja Aistė Lukaševičiūtė.

„Šis stendas projekto „Tarpvalstybinis turizmo vystymas gamtos ir paveldo objektuose Elke ir Kaune“ viešinimo dalis. Esame įsipareigoję jį išlaikyti 5 metus po projekto užbaigimo, tad dar liko 3 metai. Pasibaigus šiam laikotarpiui stendas bus nukeltas“, – teigė ji.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.