Kaune dingo šuo: radusiems žadama dosniai atsilyginti | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaune dingo šuo: radusiems žadama dosniai atsilyginti

Dingęs šuo / Grupės „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“ nuotr.
Dalintis:

Sekmadienio rytą Vilijampolės parke pabėgo šuo ir iki šiol neatsirado. Šeimininkai už jo radimą siūlo nemažą pinigų sumą – tūkstantį eurų. 

„Užvakar (birželio 12 dieną) apie 9 val. ryte Vilijampolėje, parke, pėsčiųjų take, partrenktas dviračio pabėgo pudeliukas (kalytė). Nubėgo iš Neries krantinės parko link Jurbarko g. Laiko daug praėjo, tad gali jau būt bet kur.

Juoda, nedidelė, gauruota, vardas Piko, su mėlynu antkakliu. Labai prašau, jei kas pastebėsit, pasikvieskite, paimkite arba praneškite. Radusiems – atlyginsim. Šuo čipuotas. Pranešti tel nr. 867813132 arba 867804872.

1000 Eur premija žmonėms saugiai grąžinusiems Piko namo arba nurodžiusiems, kur ji laikoma. Laukiama bet kokia informacija“, – pagalbos šauksmu kreipėsi mergina „Radau, pamečiau, dingo, pavogė“ „Facebook“ grupėje.

9
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.