Užkliuvo naujo aplinkkelio statybos: uždarykite visiškai arba sukitės iš padėties | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Užkliuvo naujo aplinkkelio statybos: uždarykite visiškai arba sukitės iš padėties

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienio popietę Palemono gatvėn pasukęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas atsimušė į kliūtį. Važiuojamoji dalis čia siaurėja ir transporto srautas reguliuojamas šviesoforu, bet kelią užtvėrus savivarčiui, eismas sustojo abiem kryptimis.

Kaip įmones dirba. Dėl darbų palieka minimalų pravažiavimą, ir tą galiausiai užtvėrė. Tai tegul arba uždaro visiškai ir nurodo, kad pravažiavimo nėra, arba sukasi iš padėties taip, kad kelio neužtvertų.

Ten ištisai užtvėrę. Dukart važiavau, vienąkart teko laukti 10 min., kitą – 15 min., bet prasideda pikas, ten ir taip formuojasi kamščiai, o dabar bus dar didesni“, – mažu pralaidumu prie pat Ateities plento ir Palemono gatvės sankryžos piktinosi skaitytojas.

Šiuo metu, kaip įprasta, didelė spūstis formuojasi Ateities plente judant Petrašiūnų kryptimi, bet eismas stoja ir Palemono gatvėje. Naujienų portalo žiniomis, Palemono gatvė išrausta dėl šiemet prasidėjusių Kauno pietrytinio aplinkkelio statybų.

37
42
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.