Vietų rezervavimo ypatumai Neveronyse: tvarkos nepaisiusi moteris buvo aprėkta | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Vietų rezervavimo ypatumai Neveronyse: tvarkos nepaisiusi moteris buvo aprėkta

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Savo automobilio vietos pasižymėjimas kokiu nors daiktu sukelia problemų ne tik miesto gyventojus. Neveronių kaimo gyventoja su portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalino, kad vieno namo gyventojai taip pat pasižymi savo „teritoriją“. Nors tokie kaimynų veiksmai moteriai tik kėlė juoką, kantrybė trūko, kai vieną naktį šio žymėjimo nepaisiusi gyventoja sulaukė labai piktos kaimyno reakcijos.

„Viskas prasidėjo prieš maždaug porą savaičių, kai pamačiau pastatytą tvorelę mašinos parkavimo vietoje. Iškart buvo aišku kuris čia kaimynas taip „rezervavosi“ vietą. Bet tiesiog nekreipėm dėmesio ir pasijuokėme iš situacijos. Vėliau, prieš porą dienų, atsirado dar viena dėže „rezervuota“ vieta. Ir viskas pasibaigė tuo, kad vakar nebuvo vietos kur statyti, patraukiau dėžę ir pastačiau savo automobilį.

Šiandien likau aprėkta kaimynų ir akis drasko, kad čia jų vieta nuo senų laikų ir mes čia nauji gyventojai mažiau a**jielintume. Nors gyvenam jau antri metai. Buvau aprėkta, bet nebetęsiau ginčo ir ėjau namo. Aiškina, jog kur langai, ten priklauso ir statytis automobilį, tokie įstatymai, nors labai abejoju, nes nieko išsipirkę jie neturi. Niekada su niekuo nesu konfliktavusi. Likau apšalus. Aišku, parašiau pareiškimą, bet manau mažai iš to naudos bus.

Nesuprantam iš kur tiek įžūlumo ir drąsos kažką įrodinėti, kai tikrai neturi jokių dokumentų, įrodančių, jog tai tikrai jų vieta. Pamatė, kad vienam niekas nieko nesako, tai ir kiti sugalvojo. Kas darytųsi, jeigu visi taip užsiimtume vietas“, – trečiadienį svarstė skaitytoja.

49
12
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.