Pareigūnų skrydis Laisvės alėjoje pribloškė: galėjo atsitikti tragedija (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pareigūnų skrydis Laisvės alėjoje pribloškė: galėjo atsitikti tragedija (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Laisvės alėja prieš kelias dienas žygiavusią „Kas vyksta Kaune“ skaitytoją pritrenkė žaibiška pareigūnų kelionė. Moters teigimu, tik laimingas atsitiktinumas, kad automobilis nepritrenkė kokio praeivio tikrąja to žodžio prasme, nes ekipažo esą buvo didžiulis.

„Pirmadienį, kelios minutės iki 14 val. išėjome atsigerti kavos, buvome netoli fontano. Staiga S. Daukanto gatve atlėkė ir į Laisvės alėją įsuko didelis policijos autobusiukas. Pėsčiųjų gatve link Senamiesčio pareigūnai skriejo kokiu 60-70 km/val. greičiu, kur tiesiog žmonės vaikšto.

Būtų kas nors iššokęs į gatvę, vaikas, na sustabdyti be šansų. Važiavo tikrai ne 30 ir ne 40 km/val. Mums iškart įdomu pasidarė, kur jie lekia, gal kas nutiko Laisvės alėjoje. Tačiau ne – pralėkė I. Kanto, įsuko į E. Ožeškienės gatvę ir toliau nuvažiavo Senamiesčio kryptimi.

Reiškia, jie savo iniciatyva susitrumpino kelią? Dėl neaiškios priežasties važiavo ne Kęstučio gatve, o lėkė pėsčiųjų arterija. Palaukite, kas turėjo vykti, kad reiktų šitaip skuosti Laisvės alėja? Ačiū Dievui, nėra aukų, bet jeigu šitaip pradės važinėti, aukų tikrai bus.

Gerai, jeigu važiuotų 20-30 km/val., bet tiesiog skriejo. Galvojome, kad skuba į kažkokį tašką Laisvės alėjoje, bet nieko panašaus. Taip negalima, galėjo atsitikti tragedijų tragedija“, – nupasakojo skaitytoja, pridūrusi, kad ekipažas važiavo įjungtu garsiniu signalu, bet žmonių popiet Laisvės alėjoje buvo daug.

Papildyta 2022-05-27 15:19 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Komunikacijos poskyrio specialistai portalui nurodė, kokią užduotį vykdė policijos pareigūnai. Paaiškėjo, kad gegužės 23 d. apie 13.47 val. buvo gautas pranešimas, kad Šv. Gertrūdos g. esančioje patalpoje vyras (g. 1985 m.) smurtavo prieš moterį (g. 1970 m.). Moteris pristatyta į gydymo įstaigą.

44
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.