Kaunietės vizitas Šilainių apžvalgos rate apkarto: būkite apdairesni už mus (papildyta komentaru) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietės vizitas Šilainių apžvalgos rate apkarto: būkite apdairesni už mus (papildyta komentaru)

Apžvalgos ratas ant Milikonių kalno
Dalintis:

Jau virš mėnesio Šilainių apžvalgos aikštelėje stovintis apžvalgos ratas rodos dar turi kur pasitempti. Tiesa, šį kartą pasigrožėti miesto panorama norėjusiam klientui užkliuvo ne pats įrengimas, o nemandagus personalas.

„Noriu pasidalinti labai nemalonia situacija kuri ką tik įvyko Šilainių apžvalgos aikštelėje. Sumokėjome pinigus už 3 asmenis, paklausėme kiek laiko supa ratas, pasakė, kad negalima neštis gėrimų, tad susimokėjus pasakėme, kad gėrimus nusinešime ir grįšime, paklausėme ar negausime bilietėlių, sako ne.

Atėjus iš mašinos sėstis į ratą nepriėmė, pasakė, kad be bilietų nesupa ir siuntė susimokėti, grįžus į kasą mergina, kuri dirba kasoje labai nemandagiai pradėjo rėkti, kad bilietą davė ir mes ją apgaudinėjame. Bandėme gražiai aiškinti, rodėme rankinę, jog jokių bilietų nedavė, mergina aiškino, kad jai trūksta kažkokių žetonų, kurių akyse nematėme.

Tiek darbuotojas kuris leidžia į karuselę, tiek kasos darbuotoja abu bendrauja akiplėšiškai ir nemandagiai, jautiesi kaltas, kad išvis atvykai. Šiaip ne taip įleido į karuselę, nes tikrai sumokėjome. Nespėjus išlipti pasitiko minėta kasos darbuotoja su cigarete rankose ir necenzūriniais žodžiais, jog mes ją apgaudinėjame.

Paprašius administracijos numerio, kad padėtų išspręsti konfliktą mergina davė savo tėvo numerį, kuris tik dar akiplėšiškiau bendravo ir rėkė telefonu. Pasakius, jog norime kreiptis į policiją „administratorius” kasos darbuotojos tėvas iškart atsisakė toliau bendrauti ir sakė keliauti savo keliais.

Taip pat manau svarbu paminėti, kad kasos darbuotoja pardavinėdama bilietus darėsi gelinį manikiūrą, kas gal panelei ir sutrukdė darbą ir pamiršo tiek geras manieras tiek žetonus. Noriu visiems kauniečiams palinkėti nesilankyti apžvalgos rate, nes manau, kad tai ne pirmas apgaudinėjimo atvejis su šia pramoga ir tikiuosi, būsite apdairesni ir mažiau patiklūs nei mes.

Taip pat nedavė nei čekio, tad kilo klausimas ar jie apskritai legaliai rodo įplaukas ir daro apskaitą“, – nemalonų nutikimą pasakojo kaunietė.

Situaciją naujienų portalui pakomentavo kasoje tuo metu dirbusi MB „Atrakcionai“ atstovė:

„Paprastas dalykas – apgaudinėja. Nusipirko bilietus, davėme žetonus ir bilietus, pasakėme, jog gėrimų negalima neštis, sako gerai, nusinešime į mašiną. Po ganėtinai netrumpo laiko sugrįžo ir pradėjo klykauti, jog nedavėm žetonų, nors tai yra neįmanoma. Bandžiau gražiai paaiškinti, jog eikite ieškoti, nes galbūt mašinoje palikote.

Akis draskė, visaip negražiai vadino. Užsipuolė, net nesistengė ieškoti tų bilietų. Konfliktų nekėlėme. Daviau dar papildomus žetonus, kad galėtų pasisupti. Per tą laiką kol suposi, perskaičiavau visą kasą netgi kelis kartus, ir trūko būtent trijų žetonų, kurių klientės nepadavė.

Iš jų pusės labai negražu apgaudinėti ir pasipelnyti daugiau žetonų, kad kitą kartą galėtų pasisupti nemokamai. Ne pirmas kartais, kai sako, jog žetonų niekas nedavė, o geriau paieškojus kišenėse randa. Mums negaila duoti tų papildomų žetonų, bet žmonėms reikia turėti ir sąžinės.“

99
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.