Pamačiusi, kas bėga iš čiaupo, kaunietė pasibaisėjo: kodėl turime mokėti už tokį vandenį? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pamačiusi, kas bėga iš čiaupo, kaunietė pasibaisėjo: kodėl turime mokėti už tokį vandenį?

Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Antradienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kaunietės skundas dėl prastos vandens kokybės Žemutiniuose Kaniūkuose.

„Toks vanduo bėga iš geriamojo čiaupo Žemutiniuose Kaniūkuose, Pakalnės gatvėje. Paskambinus į „Kauno vandenis“, buvo paaiškinta, kad jokio gedimo nėra. To nenurodyta ir suplanuotų darbų sąraše, kurie skelbiami bendrovės internetinėje svetainėje. Vanduo ir dingęs nebuvo. Per 3,5 val. (į „Kauno vandenis“ skambinau apie 12.50 val.) vandens būklė liko ta pati. Kaip vartoti tokį vandenį?!

Sakysit, parduotuvė netoli… Taip, netoli, o ką daryti tiems, kurie izoliacijoje? Ir tokia vandens „kokybė” džiugina vis dažniau… Vasarą buvo teigiama, kad žmonės neatsakingai naudoja vandenį laistymui, jo trūksta. O tai kas žiemą kokybę prastina ir kodėl už tokį vandenį, kuris netinka vartojimui, turime mokėti“, – rašė moteris.

37
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.