Kauniečiai parkavimo problemą sprendžia savaip: vaikams žaisti vietos nebeliko | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai parkavimo problemą sprendžia savaip: vaikams žaisti vietos nebeliko

Dalintis:

Sekmadienio popietę į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietė, pasipiktinusi, kad Dainavos mikrorajone esanti vaikų žaidimo aikštelė paversta į automobilių stovėjimo aikštelę. Čia vaikams nesaugu ne tik dėl išrikiuotų automobilių, bet ir žiojinčios gilios duobės.

„Dainavos rajone įrengta vaikų žaidimo aikštelė paversta į mašinų stovėjimo aikštelę, savivaldybė įrengė smėlio dėžę bei namukus vaikams. Už 3 metrų iškasta duobė, jos gylis apie 3 metrus ir vandens lygis gali siekti apie metrą, tvoros segmentai baigiami išvogti, bet jų tebuvo 9 vnt.”, – teigė kaunietė.

Vaizdo įrašą atsiuntęs kaunietės vyras teigė, kad Kovo 11-osios gatvėje, tarp 102 ir 104 daugiabučių, planuota įrengti ir krepšinio aikštelę, tačiau vietos jai nebeliko.

5
13
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.