Organizuotų vandalų taikiniu tapo partizanų paminklas: kauniečiai reikalauja valdžios įsikišimo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Organizuotų vandalų taikiniu tapo partizanų paminklas: kauniečiai reikalauja valdžios įsikišimo

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ pasiekė istorija, kuri parodo, kad ne visi jaučiasi dėkingi Lietuvos partizanams, kovojusiems už Lietuvos laisvę. Už pačių gyventojų lėšas Ramybės parke įrengtas paminklas laisvės kovotojams jau kuris laikas kenčia nuo piktavalių rankos.

„Ramybės parke suniokotas paminklas Partizanų motinai (nulenktas vienas neplono metalo angelo sparnas) To neįmanoma padaryti vienam, be pasiruošimo ir pagalbinių priemonių. Vienas iš kryžių aprašinėtas.

Ar savivaldybė nesijaučia atsakinga užtikrinti, kad toks organizuotas vandalizmas (matyt politiniais motyvais, nes nuo paminklų nuolat nuplėšomos gėlės) miesto centre nebūtų įmanomas? Ar žmonės, savo lėšomis įrengę Partizanų alėją, (ne vienas jų jau miręs), patys turėtų ir pasirūpinti jos apsauga, rengti čia naktinius budėjimus, surankioti nuolat besivoliojančias nuorūkas..?

Ar miestas su tokiu požiūriu gali vadintis Europos kultūros sostine“, – pasakojo kaunietė.

24
64
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.