Be elektros likusi domeikaviškė: už ką mes mokame pinigus? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Be elektros likusi domeikaviškė: už ką mes mokame pinigus?

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Gūsingas vėjas trečiadienio vakarą ir vėl pridarė bėdos. Domeikavos gyventojai liko be elektros, o Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) darbuotojų pažadai sutaisyti gedimą domeikaviškių nė kiek neguodė.

„Jau beveik dvi valandos kai viena didžiausių Kauno r. sav. seniūnijų – Domeikava, neturi elektros. ESO kaip visada lakoniška – ieškome, sprendžiame. Ok, bet ką daryti gyventojams – namai šildomi individualiai su dujų/kieto kuro pečiais, kuriems reikalinga elektra. Esant tokiam vėjui šiluma greitai pasišalina ir maži vaikai priversti kęsti šaltį.

Ir tai ne pirmas kartas nuo 2021 m. vasaros, kai Domeikava neturi elektros. Ką jau kalbėti apie prieš tai praėjusius šešerius metus, kai elektra dingdavo į metus po tris kartus. XXI a. tai jau yra nenormalu. ESO optimizuoja darbą ir pasekmė – jokių investicijų į tinklą ir darbuotojus, ko pasėkoje kenčia galutinis vartotojas. Ir už ką mes mokame elektros perdavimo mokestį?” – trečiadienio vakarą, apie 23 val., retoriškai klausė skaitytoja.

3
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.