Kalėdinės dovanos prie namų durų užminė mįslę: kaunietė ieško jas palikusio Kalėdų Senelio – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kalėdinės dovanos prie namų durų užminė mįslę: kaunietė ieško jas palikusio Kalėdų Senelio

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.
Dalintis:

Kai kurie kauniečiai praėjusiais metais buvo ypač geri, prie namų durų paliktos dovanos, tačiau Kalėdų Senelis pamiršo paminėti, kas jas siunčia. Kaunietė ieško dovanas palikusio Senelio ir nori perleisti jas tikriesiems gavėjams.

„Skambės labai keistai, BET… Kalėdų vėlų vakarą grįžus namo, Kauno centre, radome prie mūsų buto durų padėtus maišelius su dovanomis. Visą šį laiką laužėm sau galvas, kas ir kaip – nei raštelio, nei žinutės. Galų gale neatradom, tad bandau laimę čia. Turinys nufotkintas. Gal dovanotojai atsiras? Gal jie ne prie to buto durų jas padėjo? Tuomet jie turi žinoti, kas suvyniota į dovanų popierių”, – pranešama „Kas vyksta Kaune” grupėje „Radau, pamečiau, dingo, pavogė”.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.