Kauniečiai bijo sulaukti ryto: kieme išaugo vandens kalnas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai bijo sulaukti ryto: kieme išaugo vandens kalnas

/ Skaitytojo Aliaus nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai nežino ką pamatys kieme ryte, nes jų pievoje išaugo didžiulis vandens kalnas, o atsakingos tarnybos esą nebedirba ir padaryti nieko negali.

„Turime labai didelę bėdą. Greičiausiai trūko vandentiekio vamzdis. Pagal nuotraukas matosi, kad vis didėja „kalnas“, vis pučiasi ir aplink daugėja vandens ir labai smarkiai. Šiandien iš „Kauno vandenų“ buvo atvykę trys vyrai, bet apvažiavę pusę Vilijampolės rajono nerado kur užsukti vandenį, o po to pasakė, kad jiems baigiasi darbo valandos ir išvažiavo. Skambinau dar kartą ir buvo man pasakyta, kad laukti rytojaus, nes šiandien jau niekas nedirba.

Pagal tai, kaip smarkiai keičiasi vaizdas, tai nežinau, kokį vaizdą matysime ryte. Bėda ta, kad pagrindinis vandentiekio vamzdis dar eina ir per mūsų namo rūsį, nors tai apskritai net nesuvokiama, kaip taip gali būti, juk gyvename „kaip ant bombos“. Jei pradės tenai bėgti vanduo, galime turėti labai didelių problemų. Klausimas, kas atlygins visus nuostolius?“, – teiravosi susirūpinęs kaunietis.

„Bet pagrindinis klausimas – ar avarinė tarnyba neturėtų dirbti visada, t.y. 24 val. per parą? Juk tai avarinė tarnyba, kurios nesikvieti šiaip sau, o kvietiesi tik tada, kai jau tikrai yra bėda. Jei negali sulaukti Kauno miesto gyventojai pagalbos, tai ką daryti toliau gyvenantiems žmonėms?“, – iškėlė rimtą klausimą gyventojas.

Papildyta sausio 6 dieną 9.40 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Kauno vandenų” atstovė spaudai Vaida Bytautė, vandens avarija buvo likviduota vakar po 23 val. vakaro.

„Kauno vandenų“ darbuotojams vandens taip greitai nepavyko užsukti dėl to, nes tinklai pakloti per gyventojų sklypus, o atšaka nepažymėta planuose. Nustatyta, kad trūko senas, nenaudojamas vandentiekio įvadas, kuris restauruojant gatvę nebuvo atjungtas. Šįryt rangovams suformuota užduotis atlikti vamzdyno remonto darbus. Atsiprašome už sukeltus laikinus nepatogumus.”

62
9
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.