Didesnio nusivylimo Kauno įmone negali būti: gal kas patartų, kaip patiems susimontuoti langus? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Didesnio nusivylimo Kauno įmone negali būti: gal kas patartų, kaip patiems susimontuoti langus?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Neatsakingas Kauno įmonės bendravimas kauniečius kelias savaites varo į neviltį. Spalio pradžioje įstiklintu balkonu turėjusi džiaugtis kauniečių šeima pratrūko – langai namuose, bet montuotojų prisišaukti neįmanoma.

„Norėčiau išreikšti nuomonę apie langų gamintoją „Tiks Langai”, nes manau, kad esam ne vieni tiek Kaune, tiek, tikriausiai ir kituose miestuose, taip nusivylę šiuo paslaugos tiekėju. Balkono stiklinimą užsisakėme dar birželio mėn. Matuotojui išmatavus balkoną buvo sutarta, kad balkono stiklinimo darbai bus baigti spalio pradžioje. Buvo sudaryta sutartis, iš mūsų pervestas avansas, viskas, kaip buvo sutarta.

Spalio pradžioje sulaukėme skambučio, kad užsakymas vėluoja ir atkeliaus per kitas kelias savaites. Šiek tiek nusivylimo, bet nieko tokio, juk visko pasitaiko. Galiausiai paskambino ir pasakė, kad montuotojai atvažiuoja rytoj. Tai dienai buvome užsiregistravę pas gydytoją, bet net ir registraciją atšaukėme, taip laukėme tų langų. Ir tikrai, montuotojai atvažiavo!

Sunešė visus langus į butą, pastatė rėmą balkone ir… išvažiavo. Pasakė, kad išmatavimai buvo blogi, šoniniai langeliai netinka ir jie negali tęsti darbų. Ir išvažiavo, palikę nesumontuotą rėmą balkone, o visus langus koridoriuje, mums prižiūrėti.

Pasiskambinus paklausti kokia situacija, nieko nesužinojome, pasakė, kad perskambins. Neperskambino. Po savaitės visgi pasakė, kad perdarė tuos langelius. Bet nežino kada sumontuos. Ir dingo. Po dar savaitės skambinome vėl. Sakė, na, gal pavyks mus „kur nors įkišti” į montuotojų grafiką tai savaitei. Matyt nepavyko, nes langai vis dar stovi koridoriuje, o pusiau sumontuotas rėmas balkone.

Visi mūsų skambučiai dabar užsibaigia taip pat: mes jums perskambinsime. Ir nieko daugiau. Pagal sutartį, darbai turėjo būti užbaigti spalio pradžioj, dabar jau lapkričio antra savaitė. Rėmą turim, langai irgi yra. Tai gal mums patiems tuos langus susimontuoti?

Kiti skaitytojai gal turi patirties, gal patartų kaip geriausia montuoti langus? „Tiks langų” svetainėje rašoma: „Tiks Langai”. Greiti kaip Jūsų norai. Kiek ironiška, sakyčiau”, – nemalonia patirtimi dalijosi kauniečių šeima.

20
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.