Skaitytojas: policija padarė klaidą dėl „Teslos“ | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas: policija padarė klaidą dėl „Teslos“

DELFI nuotr.
Dalintis:

Penktadienį pasirodžius detaliai informacijai apie naują Lietuvos policijos automobilį – „Tesla Model 3“, portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo apmąstymai, jog naujoji transporto priemonė tik pakenks policijos įvaizdžiui.

„Manau, kad policija padarė klaidą ir jų reitingas visuomenėje turėtų smukti. Ir viskas dėl to, kad nemokamai naudotis gavo raudoną „Tesla“ automobilį iš verslininkų. Žmonės nesupranta, kodėl policija naudoja naujus automobilius, kai gaisrininkai turi tokią seną techniką, kuri kartais ir iki gaisro nenuvažiuoja.

Jei verslininkai būtų policijai suteikę bent jau kitokios spalvos automobilį, galbūt žmonės taip nesietų šios akcijos su senais gaisrininkų automobiliais. Viską lemia detalės. Šiuo atveju, net automobilio spalva. Pagalvokite apie viską“, – komentavo anonimu išlikti norėjęs skaitytojas.

98
426
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.