Negailestingi vėjo gūsiai išvertė vargšą šermukšnį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Negailestingi vėjo gūsiai išvertė vargšą šermukšnį

Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Stiprus trečiadienio vėjas nepagailėjo šermukšnio Žeimenos gatvėje. Skaitytojai pasidalijo, kaip čia vėjo neatlaikęs medis nuvirto ant pėsčiųjų tako.

„Nuo stipraus vėjo išlūžęs medis Žeimenos gatvėje, šermukšnis“, – pranešė nuotrauką atsiuntę skaitytojai.

Kaip pranešė Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, šiandien dieną daugelyje rajonų buvo saulėta, debesų buvo mažai. Vėjas pūtė iš pietryčių, stiprokas ir daug kur gūsiai dieną pasiekė 15–18 m/s. Diena buvo šilta ir įdienojus temperatūra pakilo iki 14–18 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį orų permainų nesulauksime. Tiek naktį, tiek dieną lietaus tikimybė bus maža. Vėjas liks pietryčių krypties, apysmarkis, tačiau pavojingų vėjo gūsių jau nelaukiama. Naktį oras atvės iki 3–8, tik Kuršių nerijoje naktis bus šiltesnė – apie 10 laipsnių šilumos. Aukščiausia dienos temperatūra svyruos tarp 11–16 laipsnių šilumos.

Penktadienio diena bus vėsesnė, tačiau vis dar sausa. Vyraus mažai debesuoti orai. Vėjas rims, bus nestiprus, pietryčių krypties. Naktį temperatūra pažemės iki 1–6, Kuršių nerijoje – 7–9 laipsnių šilumos. Vėl sulauksime šalnų ir ore vietomis, dirvos paviršiuje daug kur temperatūra nukris iki 0–3 laipsnių šalčio. Artėjant savaitgaliui orai dienos bus šiek tiek vėsesnės ir šils iki 10–14 laipsnių.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.