Kaunietė prašosi pagalbos: mylimasis Karatas dingo kaip į vandenį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė prašosi pagalbos: mylimasis Karatas dingo kaip į vandenį

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Šeštadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kaunietės pagalbos šauksmas. Prieš 6 dienas dingo jos augintinis, o intensyvios paieškos ir kreipimasis į institucijas vaisių neduoda.

„Draugų širdis plyšta…. Visi šukuojame miškus ir viską darome, kad rastume. Rašau dėl to, kad jau viltys blėsta ir nebežinome ką daryti ir kur kreiptis. Nes ir policija Jonavos ir radijas ir vietinė TV informuota. Skelbimus iškabinome 30 km. spinduliu nuo tos vietos. Jokių visiškai žinių apie Karatą, kaip į vandenį“, – pasakojo moteris.

Anot jos, Vokiečių aviganis Karat dingo rugsėjo 28 dieną, Jonavos rajone.

„Žmonės būkite geri ir jeigu kas pasiėmė grąžinkite šeimininkams. Nebūsite laimingi kitų skausmu. Radusiems atsilyginsime“, – pridėjo ji.

Jeigu matėte ar galite suteikti kokios informacijos, kreiptis galite šiais telefono numeriais: +37064615873, +37068516037.

16
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.