Kaunietis: jeigu užsiregistravote testuotis, siūlau pasiimti vakarienę – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis: jeigu užsiregistravote testuotis, siūlau pasiimti vakarienę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Ne policija, bet jei užsireginote testuotis į Jonavos 51A, tai siūlyčiau pasiimt vakarienę“, – trečiadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ grupėje paskelbė vienas vyras.

Anot kauniečio, jeigu sąžiningai neužlindinėjant ir kitais būdais neapeinant sistemos, eilės galas prasideda maždaug Kleboniškio miške. Tiesa, internautai pastebėjo, kad eilė greit tirpsta.

„Vieniems greitai gali būt valanda, kitiems, kas susiplanavę ką nors po testo, ta valanda gali būt 45 min. per ilgai. Aš stovėjau apie 50 min., man asmeniškai čia yra ilgiau negu norėčiau, bet kaip be tolimesnių planų, visai suėjo, serialo epizodą pažiūrėjau ir porą šokoladukų sukramsnojau, ne taip jau ir blogai“, – juokėsi vyrukas.

7
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.