Įspėja kaunietė: neužkibkite ant telefoninio aferisto kabliuko | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Įspėja kaunietė: neužkibkite ant telefoninio aferisto kabliuko

R. Tenio, skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio vakarą kaunietė sulaukė rusakalbio vyro skambučio. Rimtos, bet nežinomos įmonės darbuotoju prisistatęs vyras bandė apšviesti apie nutekintus kaunietės duomenis ir siūlė pagalbą neva juos apsaugoti.

„Dėkit kokį postuką su šiuo nr., kad žmonės nepasimautų. Pasakojo, kad kažkas mano duomenimis naudojasi, gali pridaryti man problemų, dėl kurių aš turėsiu dar didesnių problemų su mokesčiais, gali grėsti net ir kalėjimas”, – įspėja į ilgas kalbas su vyru nesileidusi kaunietė.

Moters teigimu, skambinęs vyras kalbėjo rusiškai, nors +31 yra Nyderlandų šalies kodas. Pašnekovas tvirtino dirbantis firmoje, kurios pavadinimo kaunietė nurodyti negalėjo, tačiau garsas esą specialiai padarytas tarsi skambėtų iš biuro.

Skaitytoja pridėjo, kad tokių skambučių sulaukia neretai, tik iš kitų numerių. Moteris apie įtartinus skambintojus esą jau ne kartą pranešė pareigūnams.

10
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.