Kaunietė įspėja saugotis baldus pardavinėjančių sukčių: pinigai nukeliaus lyg į balą | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė įspėja saugotis baldus pardavinėjančių sukčių: pinigai nukeliaus lyg į balą

KRS nuotr.
Dalintis:

Antradienį portalo redakciją pasiekė kaunietės perspėjimas visiems, internete ieškantiems baldų. Anot jos, „Facebook“ turguje esantys sukčiai, naudodamiesi baldų pardavėjo maskuote, apgaudinėja žmones.

„Gal galite įspėti žmones, kad nepirktų baldų iš „Facebook“ turgaus arba būtų labai atsargūs. Profilis Gabia Gabija baldus pardavinėja, minkštus kampus, kaina nuo 140$/ 150$, siūlosi atvežti į vietą. Prašo pervesti pinigus į Darius Jušksuskas sąskaitą arba Gabija Nausėdaitė ir po to dingsta, telefonas išjungtas. Jie nesutiks gyvai parodyti išsisukinės, prašys pervesti avansą, o jie jums atveš“, – rašė skaitytoja.

Pasak moters, nuo šios aferos nukentėjo apie 10 žmonių.

6
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.