Fiksuoja kaunietis: dėl gėlių net ir prieš eismą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Fiksuoja kaunietis: dėl gėlių net ir prieš eismą

Stop kadro nuotr.
Dalintis:

Trečiadienį, rugsėjo 22-ąją, Kaune, Jonavos gatvėje, užfiksuotas grubus kelių eismo pažeidimas.

„Jonavos g. 221, 15.45 val. vakar. Ši vairuotoja atvažiavo gėlių prieš eismą ir nusipirkusi gėles išvažiavo prieš eismą…”, – teigia KET pažeidimą užfiksavęs kaunietis.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 straipsnį, chuliganiškam vairavimui prilyginama transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui padarant kelis grėsmę eismo saugumui keliančius eismo taisyklių pažeidimus.

Lenkimas vietose, kuriose pagal KET draudžiama lenkti, pavojingą situaciją sukėlęs įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą užtraukia baudą vairuotojams nuo 190 iki 230 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 450 iki 600 eurų.

1
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.