Vakcinavimo reklamos kampanija įžeidė kaunietę: baisiai šlykštu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Vakcinavimo reklamos kampanija įžeidė kaunietę: baisiai šlykštu

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį kaunietės dėmesį atkreipė Sveikatos apsaugos ministerijos reklamos kampanija, skatinanti gyventojus skiepytis. Moters teigimu, tokia skiepų reklama ne tik netinkama, bet ir kelia šleikštulį.

„Prieš prasidedant pandemijai buvo daug rėkaujama apie diskriminaciją, soc. švietimą, akcijas atrakcijas „diskriminacijai ne”. Tai atsiprašau, kas pasikeitė?
Smegenys ištekėjo?! Baisiai šlykstu… Prašau iškelti šį klausimą, nes mane tai asmeniškai priverčia jaustis šlykščiai”, – viešai klausimą kėlė skaitytoja Ona.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Sveikatos apsaugos ministerija apskaičiavo, kokie vardai dažniausiai minimi COVID-19 mirčių statistikoje.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.