Aleksotiškius iš proto veda nesibaigiantys koncertai: žmonės dirba, poilsio nori | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Aleksotiškius iš proto veda nesibaigiantys koncertai: žmonės dirba, poilsio nori

J. Petronio nuotr.
Dalintis:

Vytauto Didžiojo Universiteto Botanikos sodas visą vasarą skamba išskirtiniais muzikos garsais, į vasaros festivalį susirinkę gerbėjai džiūgauja, tačiau kiek niūrokomis mintimis dalijasi skaitytojai – kada leis išsimiegoti?

„Ar normalu, kad Botanikos sode vyksta koncai 5 dienas iš eilės. Suprantu 2, bet žmonės dirba, poilsio nori. Nes vakaro laikas nuo 19 val. kiek žinau, tad triukšmauti negalima, bet gyvendamas Vincų gatvėje su uždarytais langais galiu klausytis viso koncerto. O čia vos ne visą savaitę bus” , – apmaudo neslėpė skaitytojas Alvydas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Kauno VDU Botanikos sode startavo naujas vasaros festivalis „Vasara Kaune 2021“, čia savo dainomis klausytojus džiugina garsiausi Lietuvos atlikėjai.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.