Kaune prasidėjo šildymo sezonas: šilumos kaina tarp didžiųjų miestų – viena aukščiausių - Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo šildymo sezonas: šilumos kaina tarp didžiųjų miestų – viena aukščiausių

Šilumos kaina
Šilumos kaina
Šilumos kaina
Šilumos kaina

Kauno mieste oficialiai pradėtas 2024-2025 m. šildymo sezonas. Teigiama, kad centralizuotai šilumą kauniečiams tiekiančios bendrovės „Kauno energija“ pasiruošimas šaltajam metų sezonui buvo sklandus.

Nors bendrovė skelbia, kauniečiams tiekiamos šilumos kaina bus ne tik mažesnė už šalies vidurkį, bet ir apskritai viena mažiausių Lietuvoje, tačiau lyginant didžiuosius Lietuvos miestus, aukščiausia šilumos kaina spalio mėnesį bus Panevėžyje ir Kaune, mažiausia – Šiauliuose ir Vilniuje.

Skaitytojams pateikiame kainų grafiką, kokią šilumos kainą spalio mėnesiui didžiuosiuose Lietuvos miestuose patvirtino Valstybinė energetikos reguliavimo tarnyba.

Kitas grafikas rodo, kaip keitėsi šilumos kainų dinamika didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Lyginant trijų metų laikotarpio spalio mėnesio kainas, 2022-iais dėl energetikos krizės kainos buvo pasiekusios rekordines aukštumas. Lyginant šių ir praėjusių metų duomenis, Kaune tiekiamos centralizuotos šilumos kaina spalio mėnesį padidėjo, kituose miestuose mažėjo, Klaipėdoje išliko tokia pat.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA