Kaune koncertą surengs legendinė Amerikos roko grupė - Kas vyksta Kaune

Kaune koncertą surengs legendinė Amerikos roko grupė

The Offspring / D. Benito nuotr.
The Offspring / D. Benito nuotr.

Legendinė Amerikos roko grupė The Offspring 2025 m. spalio 4 d. pirmą kartą pasirodys Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šis koncertas bus ypatingas įvykis roko muzikos gerbėjams, nes The Offspring yra plačiai pripažįstama kaip viena įtakingiausių roko grupių per pastaruosius dešimtmečius.

The Offspring į Kauną atvyksta su savo naujausiu pasauliniu turu „The Offspring: Supercharged Worldwide in’25“, kuris yra tikras energijos ir roko klasikos užtaisas. Šis turas skirtas ne tik pristatyti gerbėjams naujausias grupės dainas, bet ir atgaivinti jų kultinius hitus, kurie paliko ryškų pėdsaką roko muzikos istorijoje, rašoma „Live Nation Lietuva“ pranešime žiniasklaidai.

Grupė The Offspring buvo įkurta 1984 m. Garden Grove mieste, Kalifornijoje, ir per savo ilgą karjerą išleido dešimt studijinių albumų. Grupės sėkmė prasidėjo nuo populiaraus albumo „Smash“ išleidimo, kuris sulaukė didžiulio pasisekimo: 1994 m. dienos šviesą išvydęs albumas tapo didžiausiu nepriklausomos leidybos albumu muzikos istorijoje. Jis buvo parduotas daugiau nei 11 milijonų egzempliorių visame pasaulyje, kas tuo metu buvo ypatinga sėkmė grupei, veikiančiai už pagrindinių įrašų leidėjų ribų.

„Smash“ albumo sėkmė atkreipė didžiųjų leidybinių kompanijų dėmesį, įskaitant „Columbia Records“, su kuria „The Offspring“ pasirašė sutartį 1996 m.; jų pirmasis albumas šioje leidybinėje firmoje, „Ixnay on the Hombre“ (1997), nepasiekė tokios sėkmės kaip jo pirmtakas, tačiau sulaukė palankių atsiliepimų ir buvo apdovanotas auksiniu bei platininiu RIAA sertifikatais.

Didžiausią sėkmę grupė pasiekė su penktuoju albumu „Americana“ (1998 m.), kurio trys singlai − „Pretty Fly (For a White Guy)“, „Why Don’t You Get a Job?“ ir „The Kids Aren’t Alright“ − tapo pagrindiniais radijo stočių ir MTV hitais, o pats albumas buvo parduotas daugiau nei penki milijonai kopijų JAV. Visame pasaulyje jie pardavė daugiau nei 40 milijonų įrašų, kas juos pavertė viena perkamiausių roko grupių istorijoje.

Grupę sudaro pagrindinis vokalistas ir gitaristas Dexteris Hollandas, pagrindinis gitaristas Noodles, bosistas Toddas Morse, būgnininkas Brandonas Pertzbornąs ir multiinstrumentalistas Jonas Nimoy.

Bilietus į The Offspring koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete bus galima įsigyti nuo šio penktadienio (spalio 18 d.) 10 val. ryto. Nuo trečiadienio (spalio 16 d.) įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA