Gaisras zoologijos sode: teko išnešti dvipirštį tinginį - Kas vyksta Kaune

Gaisras zoologijos sode: teko išnešti dvipirštį tinginį papildyta

Gaisras zoologijos sode / Skaitytojos nuotr.
Gaisras zoologijos sode / Skaitytojos nuotr.
Gaisras zoologijos sode / Skaitytojos nuotr.
Gaisras zoologijos sode / Skaitytojos nuotr.

Šeštadienio rytą kauniečiai praneša apie kilusį gaisrą Kauno zoologijos sode. Pirminiais duomenimis, evakuotas pagrindinis pastatas.

„Zoologijos sode kilo gaisras, evakuotas pagrindinis pastatas. Darbuotojai teigia, kad kol kas gyvūnai nesužeisti. Ugnies nematyti, tačiau kai kuriuos gyvūnus išneša sodo darbuotojai”, – rašo skaitytoja.

Įvykio vietoje dirba gausios ugniagesių pajėgos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas patikslino, kad pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėl elektros gedimo.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnas informacijos nepatvirtino, tiksli gaisro priežastis kol kas lieka neaiški.

Pareigūnas patikslino, kad apie sužalotus gyvūnus nepranešta, bet iš pastato reikėjo evakuoti dvipirštį tinginį. Dėl lėtų judesių šis nespėjo „pabėgti” iš uždūminto pastato.

Papildyta:

Lietuvos zoologijos sodo veikla jau atnaujinta.

Lankytojai laikinai negalės pamatyti visos zoologijos sodo ekspozicijos, dėl to šiandien bilieto kaina suaugusiems kainuos 5 eur., o vaikai jame galės apsilankyti nemokamai.

Dar papildyta:

Paaiškėjo, kad viename iš zoologijos sodo pastatų degė kondicionierius. 10.49 val. gaisras likviduotas, skelbia BNS.

Anot PAGD specialisto, kadangi patalpos buvo uždūmintos, jas reikėjo išvėdinti, todėl iš jų teko perkelti paukščius. Didesnės zoologijos sodo evakuacijos neprireikė.

Lietuvos zoologijos sodo viešųjų ryšių specialistas Tadas Bružas pranešė, kad dėl minėto incidento šeštadienį neveikia egzotariumo gyvūnų ekspozicija.

„Ekspoziciją atverti lankytojams planuojame artimiausiu metu“, – pranešime sakė Lietuvos zoologijos sodo direktorė Gintarė Stankevičė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA