Eurodance legendos sudrebins Kauną: įspūdingas „Super Show“ koncertas jau spalio pabaigoje! – Kas vyksta Kaune

Eurodance legendos sudrebins Kauną: įspūdingas „Super Show“ koncertas jau spalio pabaigoje!

„Super Show“ koncertas / Organizatorių nuotr.
„Super Show“ koncertas / Organizatorių nuotr.

Šį spalį Lietuvą sudrebins vienas didžiausių metų muzikos renginių – „Super Show“ koncertas, kuriame pasirodys tikros eurodance ir popmuzikos legendos: „Cascada“, „Vengaboys“, „Basshunter“ ir „2 Unlimited“. Šis energija trykštantis renginys vyks spalio 26 d. Kaune ir spalio 25 d. Klaipėdoje – ir žada nukelti klausytojus į 90-ųjų ir 2000-ųjų šokių muzikos aukso amžių.

Žvaigždžių pasirodymai

Šiame koncerte pasirodys atlikėjai, kurių hitai ne vieną dešimtmetį karaliavo vakarėliuose visame pasaulyje.

„Cascada“, geriausiai žinomi dėl savo hitų, tokių kaip „Everytime We Touch“ ir „Evacuate the Dancefloor“, bus renginio headlineriai ir surengs energingą pasirodymą, kupiną kultinio eurodance skambesio.

„Vengaboys“, spalvinga ir linksma grupė, sukūrusi dainas „Boom, Boom, Boom, Boom, Boom!!!“ ir „We Like to Party“, pristatys savo užkrečiančius ritmus ir gyvybingą sceninį įvaizdį, kad minia būtų ant kojų nuo pradžios iki pabaigos.

„Basshunter“, švedų didžėjus ir prodiuseris, išgarsėjęs tokiais kūriniais kaip „Boten Anna“ ir „Now You’re Gone“, pateiks savo firminį trankių ir šokių ritmų mišinį, sužavėjusį gerbėjus visoje Europoje.

„2 Unlimited“ – legendinis olandų duetas, sukūręs tokius hitus kaip „No Limit“ ir „Get Ready for This“, į Lietuvos sceną atveš savo galingą techno ir reivo mišinį, žadantį nepamirštamą kelionę atminties keliu.

Nepakartojama patirtis

Šis koncertas – svajonių išsipildymas visiems, kurie mėgsta 90-ųjų ir 2000-ųjų pradžios šokių muziką. Nostalgiški hitai, stiprūs ritmai, moderni scenografija ir šviesų šou sukurs unikalią atmosferą. Tai bus ne tik muzikinis, bet ir vizualinis reginys, kurio negalima praleisti.

Renginys vyks aukščiausio lygio arenose – „Žalgirio“ arenoje Kaune ir „Švyturio arenoje“ Klaipėdoje, kurios garsėja puikia renginių kokybe ir pasaulinio lygio pasirodymais. Paskubėkite įsigyti bilietus!

„Bilietai į šiuos koncertus sparčiai tirpsta, todėl nedelskite ir įsigykite savo bilietus per Bilietai.lt, kol dar yra laisvų vietų. Nesvarbu, ar esate užkietėjęs eurodance gerbėjas, ar tiesiog ieškote būdo, įsimintinai praleisti vakarą su draugais – šis koncertas neabejotinai taps vienu iš metų renginių Lietuvoje“, – apsilankyti kvietė koncerto organizatoriai.

Bilietus galima įsigyti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA