Kaune užsidegė žymusis „Malūnas“ – Kas vyksta Kaune

Kaune užsidegė žymusis „Malūnas“ papildyta

Trečiadienio rytą pranešta apie dar vieną gaisrą Savanorių prospekte – iš žymiojo „Malūno“ pradėjo rūkti dūmai.

„Vakar Savanorių pr. 174, šiandien malūnas“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje pranešta apie 8 val. ryto.

„Užfiksuotas gaisras Savanorių pr. „Hyper Maximoje“. Dega malūnas. Įdomu dėl ko kilo gaisras?“ – rašė dar vienas kaunietis, pasidalinęs vaizdo medžiaga.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyresnioji specialistė Eglė Ruchajienė, pirminis iškvietimas buvo dėl to, kad Savanorių pr. 255, iš prie „Maximos“ esančio malūno, rūksta dūmai.

Ugniagesių atstovė pridūrė, kad pajėgos jau dirba vietoje. Gaisro priežastis aiškinsis specialistai.

Šiuo metu „Maximos“ malūno teritorijoje veikė kavinė „Can Can“.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad didelis gaisras Savanorių pr. kilo ir vakar – užsidegė Jonui Mačiuliui su verslo partneriu priklausantis medinis namas.

Gaisras Kaune

Papildyta 13.13 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, žmonės nelaimės metu nenukentėjo.

„Gaisras malūne šalia „Maximos“ parduotuvės, esančios Kaune, adresu Savanorių pr. 255, jau likviduotas. Žmonės nenukentėjo. Viso prekybos centro darbuotojams jau saugu ir leista grįžti į patalpas. Gaisro priežastis aiškinasi specialistai. Nuolat palaikome ryšį su Kauno priešgaisrine gelbėjimo tarnyba“, – teigė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Prekybos centras savo veiklą atnaujino 13 valandą.

Papildyta rugpjūčio 8 dieną 08.11 val

Kaip paros įvykių suvestinėje skelbia Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, 07.52 val. buvo gautas pranešimas, kad iš malūno rūksta daug dūmų, prekybos centras „Maxima“. Atvykus ugniagesiams, iš pastato rūko dūmai, vėliau pasirodė atvira liepsna.

Tam, kad būtų galima patekti į vidų, ugniagesiai diskiniu pjūklu nupjovė spyną.

Panaudojus automobilinį keltuvą gaisras užgesintas iš viršaus, nes iš vidaus prie gaisro židinio prieiti buvo negalima dėl medinės perdangos.

Pastatas medinis 5 m skersmens ir 15 m aukščio, malūno imitacijos, dengtas medinėmis skiedromis. Gaisro metu išdegė 1 kv. m sienos ir 5 kv. m stogo, dengto medinėmis skiedromis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA