Kaune startuoja Europos kerlingo čempionatas – Kas vyksta Kaune

Kaune startuoja Europos kerlingo čempionatas

https://www.youtube.com/watch?v=9AB_xJPFLok

Šiandien, balandžio 30 dieną, startuoja Lietuvoje pirmą kartą rengiamas Europos kerlingo (akmenslydžio) čempionato C divizionas. Kauno Ledo rūmuose aštuonios moterų ir devynios vyrų komandos kovos dėl medalių ir patekimo į 2022 m. Europos kerlingo čempionato B divizioną.

Moterų komandą sudaro Belgija, Kroatija, Suomija, Prancūzija, Airija, Ispanija, Ukraina ir Velsas. Vyrų aikštėje dalyvauja šios komandos: Andora, Bulgarija, Kroatija, Airija, Lichtenšteinas, Lietuva, Portugalija, Rumunija ir Ukraina.

Lietuvos rinktinei atstovaus Konstantinas Rykovas (kapitonas), Paulius Rymeikis (vice-kapitonas), Mindaugas Balvočius, Donatas Kiudys bei Vytis Kulakauskas. Turnyrą mūsiškiai pradės šeštadienį 17 val. akistata su Airija.

Gegužės 1 dieną lietuviai žais su Andora ir Ukraina, gegužės 2 dieną – su Kroatija ir Portugalija, gegužės 3 dieną – su Rumunija bei Bulgarija, gegužės 4 dieną – su Lichtenšteinu.

Į pusfinalį, kuris vyks gegužės 5 dieną, pateks keturios stipriausios komandos. Tą pačią dieną paaiškės ir turnyro nugalėtojai. Abi finalo dalyvės iškovos kelialapius į aukštesnį B divizioną.

Kaip skelbia čempionato organizatoriai, kiekvieną dieną bus galimybė išvysti net 16 rungtynių, kuriose savo meistriškumą sieks įrodyti komandos iš skirtingų Europos šalių.

Europos čempionato kovos bus transliuojamos internetu. Įėjimas į visas rungtynes – nemokamas. Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA