Po Vilijampolės tiltu sulėkė policijos ir greitosios medicinos pagalbos pajėgos | Kas vyksta Kaune

Po Vilijampolės tiltu sulėkė policijos ir greitosios medicinos pagalbos pajėgos

„Kas vyksta Kaune“ redakciją penktadienio vakarą pasiekė vaizdo įrašas, kuriame – Neries pakrantėje zujantys specialiųjų tarnybų darbuotojai. Pasirodo, čia pagalbos prireikė narkotinių medžiagų galimai perdozavusiam vyrui.

Portalui siųstoje medžiagoje matyti po tiltu Vilijampolės pusėje stovintis greitosios medicinos pagalbos automobilis su įjungtais švyturėliais, liudininkų teigimu, čia iškviesta ir policija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo duomenimis, 18.42 val. pranešta, kad prie dviračių tako ties P. Vileišio (Vilijampolės) tiltu guli vyriškis sutrikusia sveikata.

Į nurodytą vietoje Neries krantinėje išsiųsta greitosios pagalbos brigada. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad po tiltu rastas narkotikų perdozavęs vyras.

Asmeniui pagalba suteikta vietoje, į gydymo įstaigą jis neišvežtas. Pavojingo incidento aplinkybes aiškinasi policija.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA