Pavojingoje Kauno sankryžoje susidūrus automobiliams, visiškai stoja eismas | Kas vyksta Kaune

Pavojingoje Kauno sankryžoje susidūrus automobiliams, visiškai stoja eismas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienį beprasidedant vakariniam pikui nemenkas susidūrimas užfiksuotas Tunelio gatvės ir Radvilėnų plento sankryžoje. Čia prireikė ir medikų pagalbos, leidžiantis link Kauno geležinkelio stoties bei aplinkinėse gatvėse formuojasi didelės spūstys.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Tunelio gatvėje gautas 16.25 val.

Avaringame Radvilėnų plento išsukime į Tunelio gatvę susidūrė „Peugeot“ ir „BMW“ automobiliai. Apie 50 metų amžiaus moteris įvykio metu susimušė krūtinę – nukentėjusiąją greitosios medikai išvežė į gydymo įstaigą apžiūrai.

[susije_video kurie=””]

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Pareigūnai nelaimės vietoje reguliuoja eismą, važiuojant nuo VI forto žiedo link Kauno geležinkelio stoties formuojasi didelis kamštis.

Automobiliai stoja ir Radvilėnų plente, Vydūno alėjoje, A. Baranausko bei Kovo 11-osios gatvėse. Kauniečiai praneša, kad čia eismą sunkina sankirtoje su Chemijos gatve įvykusi avarija. Nemaža spūstis taip pat formuojasi Pramonės prospektu judant link VI forto žiedo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA