A. Tapinas kreipiasi į teismą dėl A. Užkalnio galimo šmeižto: reikalauja 20 tūkst. eurų - Kas vyksta Kaune

A. Tapinas kreipiasi į teismą dėl A. Užkalnio galimo šmeižto: reikalauja 20 tūkst. eurų

BNS 2024/10/19 15:13
Andrius Tapinas ir Andrius Užkalnis / DELFI nuotr.
Andrius Tapinas ir Andrius Užkalnis / DELFI nuotr.

Visuomenininkas Andrius Tapinas civilinėje byloje dėl šmeižto prašo iš apžvalgininko Andriaus Užkalnio priteisti 20 tūkst. eurų, skelbia portalas „15min“.

A. Tapinas portalui teigė, kad A. Užkalnis lapkritį vyksiančio posėdžio apžvalgininkas turėtų pagrįsti, kodėl jį vadina aferistu.

„Pagrindinis jo teiginys yra apie „aferistus“ ir „ligoniukus“, tai manau, kad teisme reikės jam įrodyti, kokias aš aferas daręs ir kokiu pagrindu jis mane vadina aferistu, turint omenyje tikrai nemažą jo auditoriją socialiniuose tinkluose, ir jis pats ne kartą pabrėžė ne kartą, koks jis yra įtakingas ir koks svarbus jo žodis. Tai kadangi mūsų dalis sekėjų, manau, kad tikrai persikloja, tai buvo žalingas man toks pareiškimas“, – „15min“ sakė A.Tapinas.

A. Užkalnis publikacijoje Olegą Šurajevą ir A. Tapiną vadino „ligoniukiu“ ir „aferistu“.

„Man nesvarbu. Kokie influenceriai, kokia klientūra, tokios ir klaidos. Jeigu debilai perka kvepalų padielkas, man nesvarbu, kaip jiems kas ką rašo. Tegu ten ir gyvena, kur jie yra. Man negaila. Nežiūrėkite padugnių, būkite patys geri ir teisingi. O tie tegul už*****a grabais. Nepamirškite, kad kirmėlės patys užsikas savam mėšle. Pažiūrėkit į Tapiną ir Šurajevą – burbuliuoja tie aferistai ir ligoniukai savo durnume ir savo isterijoje. Jiems pagalbos nereikia. Pažiūrėkit, ar Tapinas ar Šimašiaus apmokama paklodė Šurajevas nors žodį pasakė apie stadioną ir kazynkę. What? Ne jų užsakymas“, – rašė A. Užkalnis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA