Petrašiūnų žiede – net 4 automobilių avarija – Kas vyksta Kaune

Petrašiūnų žiede – net 4 automobilių avarija

Pirmadienio vakarą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie smarkią 4 automobilių avariją Petrašiūnuose esančiame žiede.

Skaitytojo atsiųstoje vaizdinėje medžiagoje galima matyti, jog susidūrė „Nissan“, „Opel“, „Audi“ bei „Peugeot“ automobiliai.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, eismo įvykis buvo gana stiprus, kadangi avarijos metu iššoko „Audi“ visureigio saugos oro pagalvės.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčia pareigūne paaiškėjo, jog avarija įvyko 17.28 val.

„17.28 val. M. Gimbutienės ir T. Masiulio sankryžoje prie žiedo susidūrė 4 lengvieji automobiliai. Vairuotojai nerado sutarimo dėl kaltės“, – teigė pareigūnė.

Avarija Petrašiūnų žiede / Skaitytojo video stop kadro nuotr.

Pasak policijos, eismo įvykio metu nukentėjusių žmonių nebuvo.

„Vairuotojai susipildė eismo įvykio deklaracijas. Sužalotų asmenų nebuvo“, – pažymėjo budinti Kauno apskr. VPK pareigūnė.

Patikrinus vairuotojų blaivumą nustatyta, jog avarijos metu eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA