Prašo pagalbos: Kaune dingo senyvo amžiaus vyras – Kas vyksta Kaune

Prašo pagalbos: Kaune dingo senyvo amžiaus vyras

Kaune dingo vyras / „Kas vyksta Kaune“ koliažas
Kaune dingo vyras / „Kas vyksta Kaune“ koliažas

Šeštadienį, rugsėjo 16-tą dieną, Kaune be žinios dingo 81-erių metų vyras. Pranešama, jog jis paskutinį kartą pastebėtas Šančiuose, Vokiečių gatvėje, prie Nemuno upės.

Apie šį įvykį portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo dingusio asmens artimasis, kuris teigė, jog senyvo amžiaus vyras neatsiranda jau porą dienų.

„Sveiki, ar įmanoma butų, kad jūs „Facebooke“ pasidalintumėt, ar patys parašytumėt ant savo sienos, nes dingo artimas žmogus, jau porą dienų neatsiranda“, – teigė su redakcija susisiekęs kaunietis.

Paprašius pateikti daugiau informacijos apie dingimo aplinkybes, paaiškėjo, jog dingęs vyras šeštadienį buvo atvežtas į ligoninę.

„Dingo Kazimieras Sadauskas, gimęs 1943 metais. Užvakar, 2024.09.14, apie pusę šešių vakaro, jis buvo atvežtas į 3-iąją ligoninę, tačiau iš jos pasišalino.

Kaune dingęs vyras / Asm. albumo nuotr.

Vėliau tą pačią dieną (užvakar), pusę devynių vakare, žmonės jį matė sėdintį ant suoliuko Kaune, Šančiuose, Vokiečių gatvėje, prie Nemuno upės“, – informacija pasidalino dingusio asmens artimasis.

Kaunietis taip pat pažymėjo, jog šiuo metu yra svarbi bet kokia informacija apie dingusįjį.

„Labai prašome visus, mačiusius šį žmogų, pranešti. Kiekviena informacija yra labai svarbi!“ – ragino artimojo jau 2 dienas nerandantis vyras.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskr. vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, jog pranešimas apie dingimą yra gautas.

„Taip, buvom gavę pranešimą. Turint kažkokios informacijos apie dingusį žmogų, raginame nedelsiant kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112“, – teigė pareigūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA