Kauno tvirtovės III forte – išskirtinė paroda „Pomidoras“ – Kas vyksta Kaune

Kauno tvirtovės III forte – išskirtinė paroda „Pomidoras“

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 24 dieną Kauno tvirtovės III forte veiks išskirtinė paroda „Pomidoras“. Čia lankytojų apetitą žadins ūkininkų turgelis, kvepės saldus medus, skambės gyva muzika.

„Ūkanoti ir vėsūs rytai, dienos vis dar lepinančios savo šiluma… net nepastebime kaip skrieja laikas. Tad sustokime ir švęskime vasarą, kurią greitai pasitiks auksaspalvis ruduo. Veislinių pomidorų, paprikų, čili augintojams metų laikai – tai nenutrūkstantis ciklas. Derlius dar pilnai nenuimtas, bet jau svajojame ir planuojame, kiek ir ką sėdime kitų metų derliui, krapštome sėklytes ir ruošiame jas saugojimui.

Gausa veislių tokia, kad tai tampa iššūkiu, vieni vilioja spalva, kiti domina forma ir skoniu. Todėl Garliavos apylinkių „Sąnašos“ bendruomenė kartu su Kauno III fortu ir Kauno rajono Ūkininkų Sąjunga padės apsispręsti. Kviečiame visus į parodą „POMIDORAS“, kur rinksis veislinių pomidorų, paprikų, čili augintojai iš visos Lietuvos ir pristatys savo derlių, pasidalins patarimais ir patirtimi.

Išduosime savo mėgstamiausius receptus. Apetitą žadins veikiantis ūkininkų turgelis, kvepės saldus medus iš vasaros korių, paklausyti gyvai atliekančios muzikos. Laukiame visų besidominčių kartu gerai praleisti laiką“, – į renginį kvietė Sąnašos bendruomenės pirmininkas, Ireniškių seniūnaitijos seniūnaitis Laurynas Čėsna.

Paroda „Pomidoras“ / Organizatorių nuotr.

Renginio vieta: Titnago g. 43a, Seniavos kaimas, Kauno rajonas, Kauno tvirtovės III fortas.

Renginys nemokamas. Vyksta dalyvių registracija, norintys dalyvauti kviečiami registruotis tel. +37060582734, lankytojams registruotis nereikia.

Daugiau apie renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA