Kokius pažeidimus policija fiksavo per Edo Sheerano savaitgalį Kaune? – Kas vyksta Kaune

Kokius pažeidimus policija fiksavo per Edo Sheerano savaitgalį Kaune?

Parkavimas koncerto metu / Skaitytojų nuotr.
Parkavimas koncerto metu / Skaitytojų nuotr.
Parkavimas koncerto metu / Skaitytojų nuotr.
Parkavimas koncerto metu / Skaitytojų nuotr.

Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo pranešimas apie automobilių stovėjimo taisyklių pažeidimus britų atlikėjo Edo Sheerano koncerte rugpjūčio 3-4 dienomis.

Pranešime akcentuojama, kad tuo metu, tarsi, stovėjimo taisyklės negaliojo, automobiliai buvo statomi bet kur. „Automobiliai buvo statomi Ąžuolyne ant žolės, šaligatvių, ant pėsčiųjų takų, po stovėjimą draudžiančiais ženklais. Abi koncertų dienas buvo toks pats vaizdas“, – informacija ir nuotraukomis dalinosi kaunietis.

Ažuolyno parke stovintys automobiliai/ Skaitytojo nuotr.

Savo ruožtu pasiteiravome Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, kiek baudų už parkavimą buvo skirta miestiečiams ir miesto svečiams Edo Sheerano koncerto metu. Kauno policija teigia, kad gavo 23 pranešimus dėl panašaus pobūdžio pažeidimų.

„Abi dienas koncerto metu stadiono prieigose bei miesto centre policijos pajėgos buvo orientuotos į nusikalstamų veikų ir viešosios tvarkos pažeidimų užkardymą, eismo saugumo užtikrinimą. Gyventojai iš viso pareigūnus informavo 23 kartus dėl galimų Kelių eismo taisyklių pažeidimų ir/ar užstatytų išvažiavimų iš kiemų. Šie pranešimai buvo apdoroti nuotoliu, t. y. pranešėjai užfiksuotus pažeidimus turėtų perduoti per policijos elektroninių paslaugų sistemą www.epolicija.lt.“, – sako Kauno policija.

Paklausus ar buvo užfiksuota kitokių viešosios tvarkos pažeidimų, policija džiaugiasi, kad jų buvo vos keli.

„Šeštadienio vakarą buvo surašyti du protokolai dėl viešosios tvarkos pažeidimų (girto asmens pasirodymas viešoje vietoje), sekmadienį protokolų surašyta nebuvo.

Policijos pareigūnai džiaugiasi, kad kauniečiai bei miesto svečiai pramogavo kultūringai“, – informavo Kauno policija.

Primename, kad į  renginius organizatoriai ir miesto savivaldybė primygtinai rekomenduoja atvykti viešuoju transportu arba pėsčiomis. Tačiau jei planuojate atvykti į Kauną automobiliu, prašoma iš anksto pasidomėti informacija apie parkavimo galimybes ir palikti transporto priemones nepažeidžiant KET.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA