Konfliktas autobuse: dėl tokių situacijų nesinori naudotis viešuoju transportu (video) – Kas vyksta Kaune

Konfliktas autobuse: dėl tokių situacijų nesinori naudotis viešuoju transportu (video)

Penktadienio vakarą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojos laiškas, kuriame kaunietė pranešė apie itin nemalonią situaciją Kauno viešajame transporte, kurią teko išgyventi visiems keleiviams. Kai kurie iš jų susilaukė ne tik nemalonių gestų, bet ir užgauliojimų.

„Šiandien važiavau miesto transportu 54 autobusu link prekybos centro „Mega“, apie 19:30 val., ir į autobusą įlipo girta moteris su vaikinu lygtais (stotelėje Kauno aklųjų ir silpnaregių centras). Moteris pradėjo rėkti, sakyti negražius žodžius, prisikabino prie mažų Ukrainiečių berniukų ir pradėjo gerti alkoholį prie visų žmonių iš visos bonkos, prisikabino prie niekam kaltų senelių, pradėjo rėkti rusiškai ir, aišku, su negražiais rusiškais žodžiais, pradėjo rodyti lytinius organus prieš visus, pradėjo prisikabinti prie visų žmonių autobuse“, – išsamiai situaciją aprašė kaunietė.

Situacijos neapsikentė ir vairuotojas

Sutrikę keleiviai vengė konflikto, tačiau, pasak moters, jį užbaigė pats autobuso vairuotojas.

„Ačiū Dievui, kad buvo geras autobuso vairuotojas ir moterį gražiai išlydėjo iš autobuso“, – teigia keleivė.

Papildydama informaciją, kaunietė pridūrė, kad vėliau, apie 22:30 val., jau minėta moteris pastebėta 23-iąjame autobuse, važiuojanti į Domeikavą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA