Smarkus dviejų automobilių susidūrimas A1 kelyje: abu vairuotojai – gydymo įstaigoje – Kas vyksta Kaune

Smarkus dviejų automobilių susidūrimas A1 kelyje: abu vairuotojai – gydymo įstaigoje

Pirmadienį A1 magistraliniame kelyje, netoli IX forto, susidūrė du automobiliai. Vienam vairuotojui nustatytas sunkus girtumas.

„Avarija didelė prie IX forto, prieš kokia 30 min. įvyko. Eismas sustojęs“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ apie 11.46 val. pranešė skaitytojas.

Apie nelaimę pranešta ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje: „Nuo Klaipėdos, ties IX fortu.“

Avarija A1 kelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, apie 11.15 val. buvo gautas pranešimas, kad A1 kelyje, prie IX forto viešojo transporto stotelės, kryptimi link Kauno, susidūrė du automobiliai: „Volkswagen“, kurį vairavo blaivus 1940 metais gimęs vyras, ir „Toyota“, kurį vairavo 1971 metais gimęs vyras.

Anot Kauno policijos atstovės, „Toyota“ vairuotojui nustatytas 2.57 prom. girtumas.

„Abu vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą. Mūsų pareigūnai dirba įvykio vietoje ir aiškinasi eismo įvykio aplinkybes“, – pridūrė O. Vaitkevičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA