Kauniečiai gavo pranešimus dėl uždaromų „Maxima“ parduotuvių (atnaujinta) – Kas vyksta Kaune

Kauniečiai gavo pranešimus dėl uždaromų „Maxima“ parduotuvių (atnaujinta)

Šeštadienį socialiniuose tinkluose pasklido informacija, dėl uždaromų „Maxima“ parduotuvių Kaune.

„Facebook“ grupėje „Vilijampolė šiandien“ pasklido informacija, kad nuo liepos 1 dienos uždaroma „Maxima“ parduotuvė, esanti Demokratų gatvėje.

„PARDUOTUVĖ UŽDAROMA!! Mieli pirkėjai, Informuojame, kad nuo Liepos 1d. parduotuvė, adresu Demokratų g. 50, uždaroma VISAM LAIKUI.

Šiandien, šeštadienį , nuolaidos BAKALĖJOS prekėm 30% PRAMONĖS prekėm 50% Rytoj, sekmadienį , nuolaidos VISOM PREKĖM nuo 40% iki 70%“, – rašoma socialiniame tinkle.

Nuotraukoje matomame plakate nurodyta, jog kita artimiausią „Maxima“ parduotuvę pirkėjai ras Plungės gatvėje.

Tačiau kita skaitytoja pasidalijo gavusi trumpąją žinutę dėl uždaromos dar vienos „Maxima“ parduotuvės. Plungės gatvėje esanti parduotuvė taip pat bus uždaryta nuo liepos 1 dienos.

Papildyta

„Patvirtiname, kad „Maxima“ parduotuvė, esanti Demokratų g. 50 yra uždaroma visam laikui. Artimiausia parduotuvė kauniečiams bus Plungės gatvėje – ji dirbs lygiai taip pat, kaip dirbo iki šiol ir uždaroma nebus. Išsiųsti pranešimai buvo sistemos klaida, vos išsiuntus trumpąsias žinutes, gyventojai gavo dar vieną su atsiprašymu dėl įvykusios klaidos“, – teigia „Maxima LT“ komunikacijos vadovė Indrė Trakimaitė – Šeškuvienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA