Mįslingo incidento vietoje Kauno rajone galimai rastas ir netikėtas radinys – Kas vyksta Kaune

Mįslingo incidento vietoje Kauno rajone galimai rastas ir netikėtas radinys

Asociatyvi / A. Barzdžiaus nuotr.
Asociatyvi / A. Barzdžiaus nuotr.

Ketvirtadienį, birželio 27 d., Kauno rajone sudegė automobilis, šalia jo rastas apdegęs vyras. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojai, netoliese esančiuose krūmuose buvo pastebėti užstrigę oro balionai su netikėtu radiniu.

Kaip teigė skaitytojai, prie krūmuose įstrigusių balionų buvo rastas pririštas pistoletas, kuris galimai po šūvio turėjo nuskristi nežinoma kryptimi iš įvykio vietos.

Prokuratūra naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti, kad krūmuose šalia nelaimės vietos išties buvo rastas toks radinys.

„Informuojame, kad ikiteisminis tyrimas yra pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso 135 straipsnio 1 dalį. Šiuo metu atliekami intensyvūs ikiteisminio tyrimo veiksmai, tiriamos kelios galimos nusikaltimo versijos.

Prokuratūra prašomos patikslinti informacijos negali patvirtinti ar paneigti“, – „Kas vyksta Kaune“ teigė Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Agnė Pociūtė.

Kauno rajone sudegė automobilis: šalia jo rastas veidą ir rankas apdegęs vyras

Kaip jau skelbėme, birželio 27 d. apie 17.25 val. Kauno rajone, Virbaliūnų kaime, palei Nemuno upę, pastebėtas degantis 2016 m. pagamintas automobilis „VW Multivan“, pažymima Policijos departamento paros įvykių suvestinėje.

Į nelaimės vietą vyko ir ugniagesiai gelbėtojai. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, atvykus ugniagesiams, automobilis „VW Multivan“ degė atvira liepsna, taip pat degė ir žolė. Gaisro metu automobilis sudegė visiškai, išdegė apie 5-6 arai žolės ir medžių.

Netoli minėto automobilio rastas 1980 metais gimęs vyras, kuris paguldytas į ligoninę. Ugniagesių duomenimis, vyras apdegė veidą ir rankas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA