„Megoje“ – nemokamas „stand-up“ komedijos vakaras kartu su R. Mackevičiumi – Kas vyksta Kaune

„Megoje“ – nemokamas „stand-up“ komedijos vakaras kartu su R. Mackevičiumi

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Vasarą prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ renginių ir pramogų netrūks – tam bus skirti trečiadieniai. Planuojama, kad kiekvieną savaitę centrinėje „Megos“ aikštėje vyks vis kitokios tematikos nemokamos veiklos. Birželio 26 d. renginių ciklą pradės „stand-up“ vakaras. Į sceną žengs trys komedijos mėgėjams gerai žinomi komikai – Airidas Jankus, Tomašas Rynkevič ir Laura Dragūnaitė. Vakarą ves ir gera nuotaika dalinsis charizmatiškasis Rolandas Mackevičius. Nors oficiali renginio pradžia 18.30 val., lankytojai kviečiami atvykti anksčiau.

„Kaunas gyvybingas ir renginių kupinas visais metų laikais, taip pat ir vasarą. Patirti visas jos spalvas kviečia ir „Mega“. Priežasčių šį trečiadienį atvykti yra ne viena. Rekomenduojame rezervuoti visą popietę, nes, be garantuotai smagaus vakaro su žymiais „stand-up“ humoristais, „Megoje“ jau prasidėjo vasaros kolekcijos prekių išpardavimas, per kurį nuolaidos siekia net iki 50 procentų“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Birželio 26 d. PLC „Mega“ centrinė aikštė taps specialiai apšviesta ir kokybiško garso pripildyta „stand-up“ komedijos scena, į kurią vienas po kito lips trys humoristai – Airidas Jankus, Tomašas Rynkevič ir Laura Dragūnaitė. Nors „stand-up“ pasirodymų pradžia – 18.30 val., renginio dalyviai atvykti į „Megą“ kviečiami jau nuo 17 val. Čia jų lauks papildomos staigmenos, dovanos ir pramogos.

Organizatorių nuotr.

„Stand-up“ komedijos pasirodymai itin populiarūs daugelyje pasaulio šalių, tarp jų – ir Lietuvoje. Tiek žymiausi, tiek į populiarumo viršūnę dar tik kopiantys Lietuvos komikai renka pilnas sales žiūrovų, o bilietai į jų pasirodymus iššluojami akimirksniu.

„Kiekvienas humoristas savo pasirodymui turės pusvalandį, per kurį jis mėgins prajuokinti renginio žiūrovus. Tie, kurie yra stebėję ankstesnius šių komikų pasirodymus, žino, kad jie moka sukurti linksmą atmosferą, improvizuoti, įtraukti į savo pasakojamas istorijas ir publiką, todėl jų juokams abejingi nelieka net ir santūriausi pasirodymų žiūrovai“, – pasakoja L. Binderis.

Informacija apie nemokamus vasaros renginius prekybos ir laisvalaikio centre bus skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt artėjant renginio dienai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA