Po Joninių linksmybių iš pajūrio grįžtantys strigo ties Kaunu: eismas vos juda – Kas vyksta Kaune

Po Joninių linksmybių iš pajūrio grįžtantys strigo ties Kaunu: eismas vos juda

Po ilgojo Joninių savaitgalio poilsiautojai iš pajūrio grįžta į didžiuosius miestus. Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pirmadienio popietę pranešė, kad likus 7 kilometrams iki Kauno pastebimos didžiulės spūstys, kurios, anot kauniečio, vėliau tik didės.

„7 km iki Kauno nuo Klaipėdos. Vyksta kelio darbai, atrodo, jokios avarijos nėra, o eismas vos juda. Spėju, kad arčiau vakaro čia susiformuos ilgoka spūstis, nes srautas iš pajūrio tik didėja. Kemšasi rimtai ten“, – rašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kiek vėliau kaunietis pranešė, kad kelyje link Kauno pastebėjo ir avariją. Tiesa, šalikelėje, anot portalo skaitytojo, likęs tik vienas automobilis, kuris turbūt laukia atvykstančios pagalbos kelyje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budinti pareigūnė teigė, kad policija informacijos apie eismo įvykius minėtame kelio ruože nėra gavusi.

Anot pareigūnės, spūstys gali būti fiksuojamos dėl vykstančių kelio darbų.

Primename, kad kelionės Klaipėdos kryptimi prailgo uždarius Sargėnų estakadą. Nuo Vilniaus atvykstantiems vairuotojams, norint vykti link Marijampolės, tenka važiuoti apylanką pro Vandžiogalos plentą. Dėl šio maršruto driekiasi milžiniškos spūstys, kuriose kenčia šimtai vairuotojų.

Eismas rekonstruojamu Sargėnų viaduku uždarytas iki birželio 28 dienos (Sargėnų viaduko kapitalinio remonto darbus numatyta baigti iki šių metų pabaigos). Viaduko darbai buvo sustoję dėl papildomų apžiūrų metu pastebėtų konstrukcijų pažeidimų, todėl teko rengti naujus konkursus, jog darbai būtų pilnai atlikti.

„Kas vyksta Kaune“ taip pat primena, kad spūstys buvo fiksuotos ir birželio 21 d., penktadienį, Kauno gatvėse bei magistralėje A1 – visi skubėjo švęsti ir džiaugtis ilguoju Joninių savaitgaliu.

Tądien Joninių ir ilgojo savaitgalio paminėti susiruošę tautiečiai užkimšo didžiųjų miestų gatves ir pagrindines šalies magistrales. Apie susiformavusias spūstis buvo pranešama tiek Vilniuje, tiek Kaune, o išaugęs eismo intensyvumas ir eismo trikdžiai fiksuoti netgi magistralėje A1.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA