Kaune apvogta plaukų grožio studija: savininkė prašo visuomenės pagalbos – Kas vyksta Kaune

Kaune apvogta plaukų grožio studija: savininkė prašo visuomenės pagalbos

/ Kas vyksta Kaune montažas

Verslininkei Gintarei Armalei gegužės 26d. į atmintį įsirėžė ilgam. Tą naktį buvo įsilaužta į neseniai duris atvėrusią jau trečiąją plaukų grožio studija „Elitera“.

Dešimt tūkstantinius nuostolius patyrusi moteris kreipiasi į visuomenę pagalbos atpažinti saugos kameromis užfiksuotus vagis.

Vagystė įvyko 1 val nakties, kurios metu vagys įsilaužė į studijos patalpas buvo pavogtas itin didelis kiekis priauginimui skirtų plaukų, rašoma pranešime spaudai.

Pasak G. Armalės, didžiausią nuostabą kelia tai, kad vagis sudomino ne nuomonės formuotojų mėgiama ir plačiai reklamuojama prabangi plaukų kosmetika, ne kokybiški plaukų formavimo prietaisai, bet būtent priauginimui skirtos plaukų sruogos.

„Kodėl vagims prireikė būtent jų – didžiulė mįslė. Tačiau esu tikra, kad atsakymą sužinosime netrukus. Plaukų sruogų nuostolius atstatysime ir tikiu, kad vagis tikrai rasime – tai tik laiko klausimas“, – sako studijos „Elitera“ savininkė.

G. Armalė tikina, kad didžiuliai nuostoliai tikrai nesustabdys jų darbo. „Gali pavogti visus plaukus, visas priauginamų plaukų sruogas, tačiau niekas nepavogs mūsų įgūdžių, žinių, skonio, ilgametės patirties ir to tūkstančio laimingų klientų.

Ir jei jau vagia mūsų plaukus, reiškia, kad net ir vagys supranta, jog turime plaukus, kurie yra aukščiausios kokybės rinkoje. Ir jie verti daugiau už prabangią kosmetiką ar prietaisus“, – sako ji.

Verslininkė stebisi, kad per dvidešimt jos darbo metų plaukų priauginimo srityje, tokio pobūdžio ir masto vagystė yra pirmoji Lietuvoje. „Galimai tai konkurentų ar tų, kas glaudžiai susijęs su šia sritimi, darbas“, – svarsto G. Armalė ir kreipiasi į visuomenę.

„Šiuo metu vyksta tyrimas glaudžiai bendradarbiaujant su kriminaline policija, tad jeigu turite kokios informacijos susisiekite asmeniškai arba su policija. Bet kokia informacija gali būti naudinga“, – prideda ji.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/zmones/veidai-ir-vardai/2024/06/14/news/verslininke-gintare-armale-patyre-desimtis-tukstanciu-siekiancius-nuostolius-apvogta-plauku-grozio-studija-32433718

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA