Aferomis apkaltintas treneris D. Žičkus nutraukė tylą: paviešino grasinančias klienčių žinutes – Kas vyksta Kaune

Aferomis apkaltintas treneris D. Žičkus nutraukė tylą: paviešino grasinančias klienčių žinutes

tv3.lt 2024/06/12 10:44

Prieš visą Lietuvą aferomis ir pinigų išviliojimu iš moterų apkaltintas asmeninis treneris Domantas Žičkus nutraukė tylą.

Birželio 11-osios vakarą TV3 televizijos aktualijų laidoje „TOP 3“ parodytas jo interviu ir visai kitokia įvykių versija. Nusprendęs nebesislapstyti nuo viešumos, D. ŽIčkus atsakė į jam ne vienos moters viešai mestus kaltinimus dėl finansinių aferų, sudaužytų širdžių bei sugriautų gyvenimų.

„Nežinau, ko siekia tos dvi moterys, bet, matomai, tai gali būti kerštas. Aš neatsakiau joms atgal į jausmus, todėl dabar vyksta šantažas, šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai man ir mano šeimai“, – atviravo Domantas.

Tokie kaltinimai prasidėjo prieš gerą savaitę, kai Domantą viešai apkaltino vilnietė Ieva. Moteris papasakojo, kad vyras iš jos apgaulės būdu išviliojo dešimtis tūkstančių eurų. Tačiau ši moteris, anot Domanto, pati inicijavo jų bendravimą.

Treneriui D. Žičkui siųstos žinutės / tv3.lt nuotr.

„Mes pasidarėme pirmą, įvadinę treniruotę. Jai patiko, ji užsikabino ir mes pradėjome sportuoti. Ji visada sakydavo, kaip aš jai patinku, kaip jai patinka mano išvaizda, kaip ji atsigavo su manimi sportuodama, kaip jai nebereikia draugių, kaip jai patinka sportuoti“, – vardino laidoje D. Žičkus.

Anot trenerio, netrukus jis pajuto, kad klientė jam – neabejinga. Tačiau jis tokiais pat jausmais atgal tikins neatsakęs: „Kai pamačiau, kad viskas vyksta į tą didesnę simpatiją, jai pasakiau, kad tarp mūsų nieko nebus – mes draugiškai bendraujame ir sportuojame.“

Tačiau viskas nesibaigė ir tuomet, kai Domantas merginą, neva, atstūmė.

Treneriui siūlė kurti verslą

Anot trenerio, netrukus iš Ievos jis sulaukė jau kitokio pasiūlymo. Šįkart – kartu kurti bendrą verslą.

„Ji visada teigdavo, kad yra nepriklausoma, turtinga verslininkė, kad ji gali viską… Aš tikiu žmogumi, kad ji nori prisijungti prie mano projekto, todėl pradėjome daryti darbus“, – savo įvykių versija dalinsis treneris.

Pinigų išviliojimu viešai apkaltintas Domantas teigė, kad jam nereikėjo nei tiek pinigų, nei visokiausių dovanų.

Batais, drabužiais ir kitais daiktais, esą, Ieva jį apipylė nieko neprašoma.

„Dovanos, batai? Neprašiau aš to, čia buvo jos pomėgis. Ir ji dovanodavo ne tik man. Daug žmonių gavo iš jos dovanų… Ji jaučia malonumą, kai pastato kitiems“, – tikino vaikinas.

O kaip Ieva susipažino su kitomis merginomis, kurios, neva, buvo apgautos Domanto, asmeninis treneris pasidalijo laidoje.

Treneris sulaukia grasinimų

Šiandien aišku tik tai, kad viešai jį aferomis ir sulaužytais gyvenimais kaltinančios buvusios klientės, anot Domanto, jam ne tik sugriovė gyvenimą, bet ir suteršė reputaciją.

Treneriui D. Žičkui siųstos žinutės / tv3.lt nuotr.

„Ta istorija šokiravo ne tik mane, ir mano šeimą bei draugus – mes iki šiol visi gauname grasinančių žinučių. Ne vienas mano giminaitis sakė jaučiantis, kad juos seka – tai visus baugina. O sporto klubas su manimi nutraukė bendradarbiavimą“, – pasakos Domantas.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA