Priminimas vairuotojams: uždarytas eismas Sargėnų viaduku – Kas vyksta Kaune

Priminimas vairuotojams: uždarytas eismas Sargėnų viaduku

D. Biržiečio nuotr.

Nuo pirmadienio, birželio 10 dienos, iki 28 dienos bus uždaromas šiuo metu rekonstruojamas Sargėnų viadukas. Eismas, siekiant užtikrinti maksimalų eismo dalyvių saugumą, bus kreipiamas apylanka per Sargėnų sankryžą.

Anot „Via Lietuva“, Kaune esantis ir šiuo metu atnaujinamas Sargėnų viadukas laikinai uždaromas dėl suplanuotų atlikti statinio sijų remonto darbų. Siekiant užtikrinti eismo dalyvių, viaduką tvarkančių darbininkų ir viaduko laikančiųjų konstrukcijų saugumą bei reikalingų remonto darbų kokybę, eismas viaduku bus laikinai uždaromas.

„Suprantame, kad kelių infrastruktūros remontai kelia daug nepatogumų eismo dalyviams. Šiuo metu vykstančių darbų intensyvumas aplink Kauno miestą didelis ir reikalauja vairuotojų kantrybės, tačiau dėl eismo saugumo darbus atlikti būtina, o kai kurių darbų nestabdant eismo atlikti neįmanoma. Atsiprašome už keliamus nepatogumus ir prašome vairuotojų kantrybės ir supratimo – nepatogumai yra laikini, jie būtini, kad ateityje kelionės būtų saugios ir patogios“, – praėjusią savaitę sakė Projektų valdymo grupės vadovas Gediminas Katinas.

Sargėnų viadukas / „Via Lietuva“ nuotr.

Sargėnų viaduko rekonstrukcijos darbai po pertraukos buvo atnaujinti šių metų gegužės pabaigoje. Planuojama, kad po laikino viaduko uždarymo ir būtinų sijų ir kolonų remonto darbų atlikimo, toliau darbai bus tęsiami dviem etapais: pirmojo etapo metu remonto darbus suplanuota atlikti dešinėje estakados pusėje, automobilių eismą kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai leidžiant kaire estakados puse.

Atitinkamai antrame darbų etape remonto darbai būtų vykdomi estakados kairėje pusėje, tuo metu automobilių eismas Kaunas–Marijampolė–Suvalkai kelyje vyktų dešine estakados puse.

Sargėnų viaduko kapitalinio remonto darbus numatyta baigti iki šių metų pabaigos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA