Penktadienį I. Vėgėlė Kaune pristatys naujo Prezidento programą | Kas vyksta Kaune

Penktadienį I. Vėgėlė Kaune pristatys naujo Prezidento programą

Ignas Vėgėlė / B. Fratczak nuotr.

„Žmonių advokatu“ vadinamas, rinkėjų favoritas prezidento rinkimuose prof. dr. Ignas Vėgėlė penktadienį, balandžio 19 d., susitiks su kauniečiais, kad pristatytų savo esminius programos akcentus. I. Vėgėlė – nepriklausomas kandidatas, žadantis įgyvendinti radikalias permainas ir pareikalauti valdžios atsakomybės.

Nors iki rinkimų liko mažiau nei mėnuo, kauniečių laukia intriga – susitikimo metu I. Vėgėlė pirmą kartą žada pristatyti esminius savo, kaip naujojo prezidento, įsipareigojimus, būsimus darbus bei tikslus.

„Matau, kad šiuo metu labiausiai skriaudžiamas paprastas Lietuvos žmogus. Politinis elitas yra pasiruošęs „suvalgyti“ žmogų kartu su jo pinigais, paversti baudžiauninkais be teisių. Aš, kaip advokatas, negaliu toleruoti, kai žmonių teisės trypiamos. Pats nenoriu gyventi tokioje visuomenėje ir nenoriu, kad kiti tai patirtų. Tapęs prezidentu pakeisiu politinę sistemą – ji dirbs žmogui, o ne interesų grupėms ar vardan išlikimo valdžioje. Aš buvau, esu ir būsiu žmonių advokatas ir Lietuvos advokatas pasaulyje“, – teigia realiausias dabartinio prezidento konkurentas rinkimuose I. Vėgėlė.

Į ilgametę teisinę ir mokslinę patirtį turinčio advokato susitikimus visoje Lietuvoje gausiai susirenkančiai publikai imponuoja garsiojo teisininko ryžtas pakeisti sistemą bei sugriauti politinę oligarchiją. Nevengdamas kritikuoti esamą valdžią, naujasis prezidentas žada pareikalauti jos atsakomybės prieš rinkėjus ir nebeleisti pelnytis Lietuvos žmonių sąskaitą.

Susitikimas su I. Vėgele / Organizatorių nuotr.

„Man aktualios visos temos – nuo kultūros iki ekonomikos. Nenoriu pamiršti nieko ir nei vieno. Esu iškėlęs sau tikslą – išgirsti žmones. Sugrąžinti jiems galias spręsti: per įstatymų teikimą, referendumus, viešo intereso gynimą, galimybę atsakomybėn patraukti susikompromitavusius aukštas pareigas užimančius asmenis. Noriu būti tas, kuris keičia ir padeda keistis. Turiu daug rimtų planų ir, jeigu norite išskaidrinti Lietuvos politiką, atverti ją žmonėms. Kviečiu padėti juos įgyvendinti“, – atvirai pasisako I. Vėgėlė.

Ir tai yra tik dalis nuostatų, kurias I. Vėgėlė įgyvendins sulaukęs pakankamo visuomenės palaikymo.

„Biudžete pinigų yra – trūksta sąžinės“, – teigia vienas stipriausių kandidatų į Prezidentus.

Politologų nuomone, I. Vėgėlė – pagrindinė šių prezidento rinkimų, kurie įvyks jau gegužės 12-ą, intriga.

„Norite išgirsti mano prioritetus laisvai, klestinčiai ir augančiai Lietuvai? Atvykite susitikti gyvai“, – kreipimesi į kauniečius sako prasmingais darbais garsėjantis pašnekovas.

I. Vėgėlės susitikimas su kauniečiais įvyks balandžio 19 d. 17.30 val., BLC daugiafunkciniame centre, K. Donelaičio g. 62, D korpuse Belo salėje. Daugiau apie renginį čia.

Renginys nemokamas, išankstinė rezervacija nebūtina. Renginys taip pat bus tiesiogiai transliuojamas naujienų portale „Kas vyksta Kaune“ ir I. Vėgėlės „Facebook“ paskyroje.

Renginio metu bus fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.

Politinė reklama bus apmokėta iš kandidato į LR Prezidentus Igno Vėgėlės PK sąskaitos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA