Nesėkmingas vakaras „BMW“: vengė vieno įvykio, sukėlė kitą | Kas vyksta Kaune

Nesėkmingas vakaras „BMW“: vengė vieno įvykio, sukėlė kitą

/ Skaitytojo nuotr.

Kauniečiai pranešė apie eismo įvykį miesto centre bei pasidalijo užfiksuota nelaimės vieta, kurioje matomas į stovinčius automobilius įlėkęs „BMW“ automobilis. Budintis policijos pareigūnas pranešė, jog eismo įvykis galėjo įvykti bandant išvengti kito automobilio pavojingų manevrų.

Cabrio biškį nepasisekė“, – rašė skaitytojas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis informavo, kad pranešimas apie įvykį gautas 20.22 val.

Pranešėjas teigė, jog Karaliaus Mindaugo prospekte, netoli susikirtimo su Birštono gatve, juodos spalvos „Volvo“ sukėlė avarinę situaciją ir vengdamas eismo įvykio, „BMW“ automobilis kliudė šalikelėje stovinčius „Volkswagen“ ir „Toyota“ automobilius.

Pareigūnų duomenimis, vairuotojai blaivūs, sužeistų asmenų nėra.

Papildyta sausio 6 d.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ šeštadienio vakarą susisiekė „BMW“ automobilio vairuotojas, prašydamas pagalbos surandant „Volvo“ automobilio vairuotoją.

„Vengdamas „Volvo“ stengiausi pasitraukti ir „įslydau“ į stovinčius automobilius, bet „Volvo“ automobilio vairuotojas pabėgo, nors kaltininkas jis.

Ieškau pagalbos randant „Volvo“ vairuotoją, vaizdinės medžiagos ar kontaktų, bent jau automobilio numerių. Lieku kaltas dėl šio vairuotojo neapgalvotų veiksmų kelyje…“ – šeštadienį pranešė vyras.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA