Įsisiautėjus dviem gyventojams, į viešbutį Savanorių prospekte siųstos gausios policijos pajėgos – Kas vyksta Kaune

Įsisiautėjus dviem gyventojams, į viešbutį Savanorių prospekte siųstos gausios policijos pajėgos

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo didelį policijos sujudimą Savanorių prospekte, prie „Algiro“ viešbučio. Pareigūnams teko raminti du neblaivius viešbučio klientus, šie įstaigai turės atlyginti žalą.

„Prie „Algiro“ viešbučio Savanoriuose septyni pareigūnų ekipažai, galimai nutiko kažkas rimto“, – apie 21.30 val. penktadienį informavo kaunietis.

Kitas pro šalį važiavęs žmogus po keliolikos minučių toje pat vietoje teigė matęs jau šešis ekipažus.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budėtojas, 20.56 val. gautas pranešimas, kad adresu Savanorių pr. 120 triukšmauja viešbučio gyventojai.

Atvykę policijos pareigūnai rado du neblaivus Lietuvos piliečius, kuriems nustatytas vidutinis girtumas.

Pasak Kauno AVPK budėtojo, asmenys nebuvo areštuoti, nebent pristatyti suteikti socialinę pagalbą. Lėbautojai turės atlyginti viešbučiui padarytą žalą. Tiesa, kaip šeštadienį patikslino viešbučio administracija, žala atlyginta operatyviai, tad ir pretenzijų klientams apgyvendinimo įstaiga nepateikė.

„Vakar į „Algiro“ viešbutį buvo iškviesti policijos pareigūnai dėl dviejų neblaivių asmenų, trikdžiusių kitų svečių poilsį. Asmenys, nors ir neblaivūs, didesnių problemų nei ramybės drumstimas nesukėlė. Personalas fiziškai nenukentėjo.

Kita vertus, viešbučio inventoriui žala visgi buvo padaryta. Patalynę, kuria naudojosi minėti asmenys, teko utilizuoti, kadangi buvo suteršta fekalijomis bei krauju. Kambarys, kuriame apsistojo vyrai, bus nuodugniai dezinfekuojamas bei valomas.

Konfliktinę situaciją išprovokavo asmenų nenoras įleisti patikrinti kambario, iš kurio aiškiai sklido nemalonus kvapas. Buvo kviesta apsauga, tačiau nei administratorės, nei apsaugos vyrai nepanoro klausyti, tad buvo pasitelkta policijos pareigūnų pagalba.

Viešbutis nepateikė jokių pretenzijų, protokolai taip pat nebuvo rašyti, kadangi atvyko trečiasis asmuo (tapatybė nežinoma), kuris atlygino nurodytą žalą už šiuos asmenis“, – teigiama naujienų portalui pateiktame viešbučio komentare.

Tuo metu policijos budėtojas pridūrė, kad iškvietimų šeštadienį fiksuojama kaip eilę dieną, gal kiek daugiau. „Dar ne vakaras“, – tiesa, pridūrė pareigūnas.

Kaip skelbiama rekvizitai.lt portale, UAB „Algiro“ buvo įkurta 2012 m. kovą ir šiuo metu veikia Savanorių pr. 120. Pagrindinė įmonės veikla – viešbučiai, moteliai. Bendrovė taip pat teikia kavinių, klubų, barų, restoranų paslaugas.

„Sodros“ lapkričio 5 d. duomenimis, įmonė turi 12 darbuotojų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA