„Žalgirio“ arenos baseino lankytojai piktinasi parkavimo sistema: pasiruoškite ilgam „užšaldyti“ savo pinigus | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenos baseino lankytojai piktinasi parkavimo sistema: pasiruoškite ilgam „užšaldyti“ savo pinigus

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Noriai nemokama automobilių stovėjimo aikštele besinaudojantys „Žalgirio“ arenos baseino lankytojai turės priprasti prie pakeistos tvarkos – vairuotojus pasitinka dvigubos autorifikacijos sistema. Tačiau dar yra kur tobulėti – kaunietis skundžiasi dėl ilgai negrąžinamų „užšaldytų“ pinigų ir dalijasi pavyzdžiu, kaip parkavimo sistema galėtų veikti.

„Nežinau, kas sugalvojo tokią sistemą dėl „Žalgirio“ arenos baseino automobilių stovėjimo aikštelės renginių metu. Pati sistema kaip ir gera. Tačiau yra toks niuansas – kiekvieną kartą įvažiuojant renginių metu ir nurodant, jog vykstama į baseiną (o vėliau patvirtinant savo sprendimą baseino planšetėje), kortelėje rezervuojami 10 Eur, kurie ne iš karto grąžinami į sąskaitą.

Jau eina 11 diena, o pinigai dar negrąžinti į sąskaitą. Gruodžio mėnesį kasdien vyksta renginiai. Tokiais tempais klientas turi „kredituoti“ vos ne 100 Eur per vieną mėnesį, kol sulauks grąžinimo į sąskaitą. „ADC Parking“ dievagojasi, kad „Swedbank“ turėtų tarsi po 10 dienų grąžinti lėšas į sąskaitą, tačiau jau 11 diena – ir nieko“, – trečiadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ skundėsi kaunietis.

Vyras pateikė ir pavyzdį, kaip parkavimo sistema galėtų veikti.

„Galų gale, tikrai yra sprendimas iš karto „paleisti“ – pasiklauskite „Neste“, kur taip pat rezervuojamas avansas prieš degalų pylimą, o pinigai iš karto grąžinami, baigus faktinį pylimą“, – rašė vyras.

Kaunietis taip pat pasidalijo el. laiškais, kuriuos dėl susiklosčiusios situacijos siuntė „ADC Parking“ bei „Žalgirio“ arenos baseino atstovams – dėl sistemos veikimo, anot kauniečio, atsakomybės neprisiėmė nė vienas.

„Baikite badyti pirštais vieni į kitus. Kalbėjau su „ADC Parking“ atstove, sakė, čia „Žalgirio“ arenos sprendimas. Tai nuspręskite, kas už tai atsakingas. Jei toks sprendimas priimtas (rezervuoti pinigus) – dirbkite, kad būtų pasiūlytas šiuolaikiškas sprendimas, kaip rezervuotą sumą operatyviai grąžinti į kortelę. „Neste“ turi tokį sprendimą – prieš pylimą rezervavo avansą, po pylimo avansas grąžinamas – taip ir čia: įvažiavo automobilis – rezervavote avansą, išvažiavo – grąžinote į sąskaitą. Neužsiimkite reketavimu. Visi apsimeta „šlanga“, kad čia ne mūsų reikalas. Bet kažkas vis tiek sugalvojo“, – „Žalgirio“ arenos baseino atstovams siųstu laišku dalijosi vyras.

Tvarka pakeista dėl nesąžiningų lankytojų

Privilegija, net ir renginių metu atvykti į Nemuno salą nemokamai, naudotis įpratę „Žalgirio“ arenos baseino lankytojai dabar turi taikytis prie naujos tvarkos.

„Žalgirio“ arenos renginių metu parkavimas Nemuno saloje yra mokamas. Ilgą laiką „Žalgirio“ arenos baseino lankytojams buvo suteikta išskirtinė privilegija net ir renginių metu atvykti į Nemuno salą nemokamai. Dėl didelio nesąžiningų lankytojų kiekio, kurie klaidingai informuodavo apsaugos atstovus, jog vyksta į baseiną, buvo nuspręsta įdiegti dvigubos autorifikacijos sistemą, kuri leistų tikslingai atskirti baseino (kuriems 3 val. parkavimas yra nemokamas) ir „Žalgirio“ arenos renginių dalyvius (parkavimas mokamas).

Žmogus vykstantis į baseiną ir norintis nemokamai patekti į Nemuno salą turi „ADC Parking“ programėlėje nurodyti, kad vyksta į baseiną ir, atvykęs į baseiną, dar kartą įvesti automobilio valstybinius numerius specialiai tam skirtoje planšetėje“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo „Žalgirio“ arenos baseino atstovas.

Kaip teigiama komentare, dvigubos autorifikacijos sistema priklauso nuo trečiųjų šalių paslaugų teikimo sąlygų.

„Depozito atšaldymo terminas, priklausomai nuo kliento banko, gali skirtis ir užtrukti iki kelių dienų (kai kuriuose bankuose ir nuo 4 d. iki 10 d.). Renginių metu įvažiuojant į baseino aikštelę, rezervuojama renginio parkavimo nustatyta kaina, kuri po automobilio valst. nr. patvirtinimo baseino planšetėje yra atlaisvinama. Tikimės, kad artimiausiu metu rasime sprendimą, kuris padės išvengti bankų užšaldomų pinigų“, – teigė „Žalgirio“ arenos baseino atstovas ir dėkojo lankytojams už pastabas.

Tuo pačiu nemokamą automobilių parkavimą miesto centre jis prilygino unikaliai galimybei.

„Įsikūrę miesto centre džiaugiamės „Žalgirio“ arenos baseino lankytojams, nuomininkams ir partneriams galėdami suteikti nemokamą 3 valandų parkavimo galimybę. Vykstant renginiams „Žalgirio“ arenoje, deja, bet negalime patenkinti visų norinčių atvykti automobiliu poreikių, nes tiesiog Nemuno saloje nėra tiek vietos. Todėl esame priversti ieškoti geriausio įmanomo sprendimo, kad skirtingus interesus turinčių klientų poreikiai ir lūkesčiai būtų patenkinti“, – pridūrė „Žalgirio“ arenos baseino atstovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA